STF Hudiksvall/ Kungsgården/Långvind Vandrarhem

Hitta till STF Hudiksvall/ Kungsgården/Långvind Vandrarhem

Långvind ligger vid havet på Hälsingekusten, Jungfrukusten, 10 km och nio minuter från E4 vid Ångersjöns rastplats. Bästa väg är den asfalterade vägen från Ångersjön, som ligger 27 km söder om Hudiksvall och 26 km norr om Söderhamn.

Det finns också en grusväg från trafikplats Losjö, 15 km norr om Söderhamn. Ett tredje alternativ är gamla vägen från Enånger.

Buss finns till Enånger från Stockholm, Uppsala, Gävle, Söderhamn och Hudiksvall samt från Sundsvall, Östersund och andra destinationer norrut. Kungsgården Långvind hämtar gäster som behöver skjuts i Enånger, Hudiksvall och Söderhamn.
 • GPS-koordinater: N61.457115°, E17.112516°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Flera boendealternativ

  Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

  Läs mer och boka
  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.