tre vandrare längs en etapp på sörmlandsleden

Ett urval av alla etapper

På den här sidan presenterar vi ett urval av alla etapper som finns tillgängliga. En etapp är en kortare del av en vandringsled – en slags delsträcka. Längden på en etapp är oftast begränsad till vad du klarar av att vandra på en dag, det vill säga en "dagstur". Etapperna nedan är endast ett axplock av alla dem som beskrivs på våra sidor med vandringsleder.

Etapper

På vår webb finns totalt ett hundratal etappbeskrivningar att ta del av. De flesta etapper beskrivs direkt på våra många sidor om vandringsleder. Vi har även valt att presentera ett antal etapper på enskilda sidor, som du kan ta del av här nedanför. För att läsa fullständig fakta om en led rekommenderar vi att du tar del av informationen på den ledsida som är relevant för dig. Du hittar ledsidorna här.

Observera att en etapp kan vara en del av flera leder samtidigt. Vi har därför valt att lista alla etapper under respektive geografiskt område, istället för att presentera varje etapp flera gånger, under samtliga leder som etappen är en del av.

Urvalet med etapper presenteras i bokstavsordning under respektive område.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.