STF Grövelsjön Fjällstation

Butik & uthyrning

På STF Grövelsjön Fjällstation har vi en välsorterad sport- och livsmedelsbutik. Här kan du komplettera din utrustning och köpa den proviant du behöver för fjällturen.

Butik

Vi har ett brett sortiment av friluftsutrustning, kläder, livsmedel, hygienartiklar och souvenirer. Du hittar också nödvändiga fjällkartor, kläder och sjukvårdsmaterial. På livsmedelssidan hittar du mejerivaror, frysvaror, torrvaror, bröd, frystorkat samt ett mindre sortiment av frukt och grönt.

Uthyrning

I uthyrningen kan du hyra komplett friluftsutrustning eller komplettera med enstaka artiklar. Vi har allt från kängor, regnkläder, vandringsstavar, gummistövlar, vadarstövlar, fiskeutrustning (kastspö), tält och övernattningsutrustning, friluftskök , termos, kanoter, flytvästar, cyklar och hjälmar. Vintertid har vi längd-/turskidor med stavar och pjäxor (obs små i stl), damasker, dragpulkor och barnpulkor.

Här hittar du priser.

Vill du hyra utrustning ber vi dig att fylla i och skicka in bokningsformuläret

Vid frågor om uthyrning och utrustning mejla grovelsjon.uthyrning@stfturist.se

valla grövelsjönbutik grövelsjön

Bokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.