STF Grövelsjön Fjällstation

Butik & uthyrning

På STF Grövelsjön Fjällstation har vi en välsorterad sport- och livsmedelsbutik. Här kan du komplettera din utrustning och köpa den proviant du behöver för fjällturen.

Butik

Vi har ett brett sortiment av friluftsutrustning, kläder, livsmedel, hygienartiklar och souvenirer. Du hittar också nödvändiga fjällkartor, kläder och sjukvårdsmaterial. På livsmedelssidan hittar du mejerivaror, frysvaror, torrvaror, bröd, frystorkat samt ett mindre sortiment av frukt och grönt.

Uthyrning

I uthyrningen kan du hyra komplett friluftsutrustning. Vi har allt från längdskidor, skor och stavar, turskidor, pjäxor, snöskor, tält, friluftskök och fiskeutrustning till regnkläder, stövlar och kanoter. Barn upp till 9 år får hyra längdskidpaket gratis. Gäller boende STF-medlem.

Boka din utrustning genom att skicka ett mejl till grovelsjon.uthyrning@stfturist.se
Vill du hyra utrustning ber vi dig att fylla i och skicka in bokningsformuläret

Uthyrningspriser sommar

Uthyrningspriser vinter

Skidservice
Vi hjälper dig med vallning för fäste och glid samt montering av bindningar och enklare reparationer. Kontakta personalen i uthyrningen för assistans.

Priser

valla grövelsjönbutik grövelsjön

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.