STF Grövelsjön Fjällstation

Grupper

Hyr hela stationen
Tänk dig att hyra en Fjällstation 816 meter över havet – det kan bli möjligt! Söker du plats för en grupp, en familjetillställning, en mindre konferens eller behöver avskildhet av något annat skäl så kan du hyra hela huset. Det är bara att breda ut sig och ta alla resurser i anspråk.

Bröllop

Drömmer ni om att gifta er på en fjälltopp, vid en porlande fjällbäck, vid Grövelsjöns strand, vid ett brusande vattenfall eller på en fjällsluttning? Oavsett var ni väljer är ni omgivna av sagolikt vacker fjällnatur invid norska gränsen. Vill ni hellre ha er vigsel inomhus på Grövelsjöns Fjällstation får ni fantastisk utsikt mot de norska fjällen. I Grövelsjön kan ni välja att vigas kyrkligt i det vackra fjällkapellet i byn Storsätern eller borgerligt genom att kontakta någon av vigselförrättarna som är aktiva i Älvdalens kommun. Se kommunens hemsida för kontaktuppgifter här.

Vi berättar gärna mer och svarar på alla dina frågor!
Telefon 0253-59 68 80
grovelsjon@stfturist.se

Varmt välkomna!

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.