Butik & uthyrning

På STF Grövelsjön Fjällstation har vi en välsorterad sport- och livsmedelsbutik. Här kan du komplettera din utrustning och köpa den proviant du behöver för fjällturen.

Butik

Vi har ett brett sortiment av friluftsutrustning, kläder, livsmedel, hygienartiklar och souvenirer. Du hittar också nödvändiga fjällkartor, kläder och sjukvårdsmaterial. På livsmedelssidan hittar du mejerivaror, frysvaror, torrvaror, bröd, frystorkat samt ett mindre sortiment av frukt och grönt.

Uthyrning

I uthyrningen kan du hyra komplett friluftsutrustning eller komplettera med enstaka artiklar. Vi har allt från kängor, regnkläder, vandringsstavar, gummistövlar, vadarstövlar, fiskeutrustning (kastspö), tält och övernattningsutrustning, friluftskök , termos, kanoter, flytvästar, cyklar och hjälmar. Vintertid har vi längd-/turskidor med stavar och pjäxor (obs små i stl), damasker, dragpulkor och barnpulkor.

För hyra av utrustning fyller du i bokningsformuläret som du hittar via denna länk.

För frågor om uthyrning och utrustning kan du kontakta oss via mejl grovelsjon.uthyrning@stfturist.se

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.