Mat & dryck

I vår restaurang bjuds du på en milsvid utsikt över både svenska och norska fjäll. Här serveras både frukost, lunch och middag. På eftermiddagen kan du slå dig ner i vårt kafé med våffelservering. Restaurangen är KRAV-certifierad och vi använder enbart ekologiska råvaror.

Frukost

Starta dagen med vår härliga frukostbuffé. Här hittar du bland annat hembakat bröd, gröt, fil, flingor, ägg, frukt, grönsaker och olika sorters pålägg.

Lunch

Avnjut en vällagad lunch i vår restaurang bestående av varmrätt, salladsbuffé, smör, bröd och kaffe eller te. Du kan även välja att packa ihop din matsäck till dagens fjälltur från frukostbuffén. Medtag termos för varm dryck. Vi uppmuntrar dig att tänka hållbart så ta gärna med din egen matlåda eller köp en ”Grövelsjölåda” i vår butik. För dig som har helpension går det bra att välja mellan lunchpaket eller att äta lunch i matsalen.

Middag

Avsluta dagen med vår välsmakande tvårättersmeny. Bröd, smör, sallad och kaffe eller te ingår. Önskas vegetarisk alternativ eller specialkost kan vi ordna det, men viktigt att det meddelas före ankomst. Beroende på antal gäster serveras middagen i två olika sittningar.

mat stf grövelsjön
restaurang grövelsjön
frukost stf grövelsjön

Se tillgänglighet och boka. Från 420 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.