Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Grövelsjön Fjällstation

Mat & dryck

Under säsong. För öppettider se startsidan.

Vår restaurang bjuder på en milsvid utsikt över vår fjällnatur i både Sverige och Norge. Vi har en KRAV-märkt restaurang och alla måltider har alltid ett vegetariskt och veganskt erbjudande. Beroende på antal gäster serveras middagen i två olika sittningar.

I samband med frukosten finns möjlighet att packa egen matsäck för dagens tur. Vi uppmuntrar dig att tänka hållbart så ta gärna med din egen matlåda eller köp en ”Grövelsjölåda” i vår butik. För dig som har helpension går det bra att välja lunchpaket eller att äta lunch i matsalen.

Tider i restaurangen 2020

Frukost 08.00-9.30
Dagens lunch 12.00-14.00
Dagens soppa
12.00-16.00
Café iDyllen 12.00-16.00 Hembakt fikabröd, ekologiska våfflor
After fjäll 15.00-16.00 Enklare snacks ingår för STF-medlemmar vid köp av dryck, ordnare pris 40 kronor
Middag 17.30 under högsäsong erbjuds även en sittning klockan 19.30.

mat stf grövelsjönrestaurang grövelsjönfrukost stf grövelsjön

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-14

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.