STF Saltoluokta Fjällstation

Mat och dryck

STF Saltoluokta Fjällstations restaurang erbjuder en vacker utsikt över natur och fjäll på ena sidan och en sprakande brasa i den öppna spisen på andra. På tallriken framför dig finner du ofta anrättningar gjorda på traktens råvaror. Så långt det är möjligt köper vi våra huvudråvaror från lokala leverantörer. Som regel serverar vi en trerätters meny som håller hög kvalitet.

Restaurangen serverar tre måltider om dagen; frukostbuffé, lunchbuffé och trerättersmiddag. Det finns även möjlighet att köpa till ett lunchpaket som du själv gör i ordning på frukosten.

Till middagen kan du välja dryck från vår breda vinmeny med vin från olika håll i världen. Du kan även prova vårt uppskattade vinpaket bestående av tre glas vin som valts ut speciellt till den mat vi serverar. Vi har även utmärkta alkoholfria alternativ.

I restaurangen känner du historiens hjärtslag slå. Du sitter på samma stolar, och äter från samma bord, som restaurangens alla gäster har gjort. Möblerna är byggda av spillvirke från husbygget 1918 och klockan, som också byggdes för snart ett sekel sedan, fungerar än idag.

Vi rekommenderar att du bokar alla måltider i förväg. Vi har ett maxantal på 95 personer till middagarna.

Tider i restaurangen 2019
Frukost 07.00-09.00
Lunch 12.30-14.00
Middag 18.00
Gofika, kaffe och våffla kan köpas i receptionen 09.30 – 16.30

Middagen är en sittning med bordsplacering och insläpp i lokalen sker 17:50. Förboka senast 15:00 samma dag.

Priser 2019
Frukost medlemspris 105 kr / ej medlem 115 kr
Lunchpaket medlemspris 100 kr / ej medlem 110 kr
Lunch medlemspris 110 kr / ej medlem 120 kr
Trerättersmiddag medlemspris 365 kr / ej medlem 395 kr

Barn 6-15 år halva priset, barn 0-5 år gratis.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.