Butik & uthyrning

Saknar du någon utrustning för din skidtur? Eller behöver du komplettera din packning längs vägen? Kom in till butiken så hjälper vi dig!

Butik

I vår butik finns möjlighet att delvis komplettera din utrustning inför din tur.

Vi har även ett enklare matsortiment, med bland annat frystorkade rätter och torrvaror. Bland annat hittar du pasta, konserver, kaffe, te, knäckebröd, kex, snacks, godis, havregryn och russin. Läskande dryck till ditt bastubesök har vi med!

Vi har även en del friluftsutrustning, såsom kåsor, kartor, ullstrumpor, bränsle, mössor, solglasögon, handskar, knivar och underställ. Vi har också skavsårsplåster, sporttejp, tvål, solkräm. Och alla småsaker som man behöver: tändstickor, vattenflaskor, sporkar, skosnören, filtsulor, termosar.

Sortimentet varierar lite över tid, och leveranserna till väglöst land går inte alltid som planerat. Är det något speciellt som du vet att du behöver, så ring eller mejla oss gärna i förväg på 010-190 23 50 och kolla om det finns inne!

Uthyrning

I vår uthyrning hittar du det mesta du behöver för ditt fjälläventyr, både sommar och vinter. Vi hjälper dig att hitta rätt utrustning och rätt storlek. Vi har allt från turskidpaket och expeditionspulkor till sovsäckar, liggunderlag och termosar. Sommartid hyr vi även ut kajaker för dig som vill paddla på sjön Langas.

Tälten i vår uthyrning är fyrsäsongstält från svenska Hilleberg. Turskidorna i uthyrningen är från Åsnes och har Rottefella NNN BC-bindning.

Uthyrningspriser

För bokning av utrustning, fyll i detta bokningsformulär för uthyrningsutrustning.
Ska din familj delta i en Familjefjällvecka ber vi er istället att fylla i detta formulär.

Vid bokning godkänner du följande:

• Du är personligen ansvarig för utrustningen du hyr.
• All utrustning hyrs i befintligt skick. Vid skada på hyrd utrustning blir du ersättningsskyldig enligt prislista med försäljningsvärde.
• Inga återköp görs för outnyttjade dagar. Vid eventuellt återköp måste intyg från läkare uppvisas.
• Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 3 dagar innan uthämtning. Sker avbokningen närmare inpå debiteras kostnaden för första dagens hyra.
• Försenad utrustning debiteras med ytterligare en dagshyra.

Se tillgänglighet och boka. Från 360 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.