Butik & uthyrning

Saknar du någon utrustning för din skidtur? Eller behöver du komplettera din packning längs vägen? Kom in till butiken så hjälper vi dig!

Butik

I vår butik finns mycket av det du kan behöva på din tur.

Vi har ett enklare matsortiment, med bland annat frystorkade rätter, pasta, nudlar, konserver, kaffe, te, knäckebröd, kex, jordnötssmör, snacks och godis. Havregryn, müsli, russin och nötter har vi också. Självklart säljer vi folköl till bastun! Och vill du värma en fryspizza i vårt självhushållskök har vi det med. Saknar du något speciellt, så fråga oss gärna, det kan finnas i källaren eller i vårt frysrum.

Vi har även en del friluftsutrustning, såsom kåsor, kartor, ullstrumpor, bränsle, mössor, solglasögon, handskar, knivar och underställ. Vi har också skavsårsplåster, sporttejp, tvål, solkräm. Och alla småsaker som man behöver: tändstickor, vattenflaskor, sporkar, skosnören, filtsulor, termosar.

För dig som vill ta med dig något vackert hem har vi lokala smycken och knivar, brickor och sjalar. Eller varför inte en vacker bok med bilder från Laponia? Eller en fin Saltoluokta-tröja?

Sortimentet varierar lite över tid, och leveranserna till väglöst land går inte alltid som planerat. Är det något speciellt som du vet att du behöver, så ring oss gärna i förväg på 010-190 23 50 och kolla om det finns inne!

Uthyrning

I vår uthyrning hittar du det mesta du behöver för ditt fjälläventyr, både sommar och vinter. Vi hjälper dig att hitta rätt utrustning och rätt storlek. Vi har allt från turskidpaket och expeditionspulkor till sovsäckar, liggunderlag och termosar. Sommartid hyr vi även ut kajaker för dig som vill paddla på sjön Langas.

Tälten i vår uthyrning är fyrsäsongstält från svenska Hilleberg. Turskidorna i uthyrningen är från Åsnes och har Rottefella NNN BC-bindning.

Uthyrningspriser

För bokning av utrustning, fyll i detta bokningsformulär för uthyrningsutrustning.
Ska din familj delta i en Familjefjällvecka ber vi er istället att fylla i detta formulär.

Vid bokning godkänner du följande:

• Du är personligen ansvarig för utrustningen du hyr.
• All utrustning hyrs i befintligt skick. Vid skada på hyrd utrustning blir du ersättningsskyldig enligt prislista med försäljningsvärde.
• Inga återköp görs för outnyttjade dagar. Vid eventuellt återköp måste intyg från läkare uppvisas.
• Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 3 dagar innan uthämtning. Sker avbokningen närmare inpå debiteras kostnaden för första dagens hyra.
• Försenad utrustning debiteras med ytterligare en dagshyra.

Se tillgänglighet och boka. Från 360 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.