STF Abisko Turiststation

Butik & uthyrning

Fjällboden ger dig möjlighet att proviantera och utrusta dig inför din vistelse i Abisko och dess fjäll – sommar som vinter. I butiken finner du ett stort utbud av funktionskläder och sportutrustning, men även livsmedel, nybakt bröd, hygienartiklar och souvenirer. Efter en tur ute i Abiskoalperna kan du komma in i vår butik och köpa hembakat fikabröd och en varm kopp kaffe, som du sedan kan avnjuta i vårt bibliotek framför den öppna brasan.

I vår butik finner du ett brett sortiment av ekologiska och KRAV-märkta produkter. Vi brinner för att utveckla vårt sortiment i en hållbar och miljömedveten riktning. Fjällboden är faktiskt certifierad med KRAV-loggan, något som vi är oerhört stolta över.

Hos oss kan du hyra det mesta av utrustning för dina fjälläventyr; allt från skidor, snöskor, lavinutrustning och skridskor på vintern till kängor, tält och sovsäckar på sommaren. Här hittar du vår prislista: Prislista vinter

Önskar du att boka utrustning fyller du vårt bokningsformulär vinter och mailar till oss på butik.abisko@stfturist.se. Har du ytterligare frågor kan ni kontakta oss via denna mejladress, alternativt ringa oss på 010-190 23 09.

Vår butik har öppet:
21 november 2019 – 8 december 2019, klockan 9-20
9 december 2019 – 2 februari 2020, klockan 9-21
3 februari 2020 – 3 maj 2020, klockan 8-20

Välkomna till vår butik!

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-14

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.