Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Abisko Turiststation

Möten & events

Abisko är en unik mötesplats för att utvecklas på och finna inspiration. Vårt mål är att förena människor i en storslagen natur, i en avskalad miljö tillåts du att reflektera och se nya perspektiv. Vi erbjuder våra gäster skräddarsydda paket med möjlighet att kombinera boendeaktiviteter och måltider.

Varje år välkomnar vi företagsgrupper, skolklasser och privata grupper i varierande storlekar. Abisko är ett populärt resmål för grupper och här anordnar vi allt från möten och konferenser till festligare arrangemang.

Vi har lokaler i varierande storlekar innehållande teknisk utrustning för konferenser och föreläsningar. För mer information om våra konferenser och lokaler, kontakta:

Konferenspaket

På STF Abisko Turiststation erbjuder vi ett unikt konferensprogram där ni har möjlighet att kombinera möten i konferenslokal med naturnära fjällupplevelser. Varför inte byta ut en del av mötesdagen i konferenslokal till ett inspirerande walk-and-talk-samtal längst Abiskokanjonen? Vi har satt ihop ett antal tillval för att göra ert konferensprogram ännu mer fjällnära. I grundpaketet ingår logi, helpension, konferenslokal samt konferensfika. Logi finns tillgängligt i hotellrum, vandrarhemsrum eller stugor. Välkommen att kontakta oss!

abisko möten

Tillval

Matlagning på stormkök

Låna stormkök i uthyrningen och gå ut på egen hand för att laga er mat i naturen. Ni väljer själva om ni vill testa att tillaga frystorkad mat eller komponera ihop en mer avancerad måltid. Packa väskan och ta en tur ut på fjället för att laga er mat eller häng kvar runt stationen.

Vedbastun vid Torneträsk

Nere vid strandkanten till Torneträsk ligger vår fina vedeldade bastu. Njut av bastubad med Lapporten som utsikt och ta ett uppfriskande dopp i Skandinavens största fjällsjö. Ni möts av en uppvärmd bastu försedd med handdukar och ved att elda på kaminen med.

abisko lavvun

Lunch eller middagshäng i Lavvun

Lavvu är samiska för kåta och i vår trälavvu samlas ni kring den sprakande elden som är lavvuns mittpunkt. Våra duktiga kockar förbereder maten åt er och ni kan önska om ni vill tillaga en del av den själva över den öppna elden eller om allt ska vara färdiglagat.

Konferensfika utomhus

Ett skönt avbrott på konferensdagen behöver inte vara mer komplicerat än en naturnära fika. Restaurangen förbereder kaffe i termosar och fikabröd som lätt går att ta med utomhus. Ni får varsin Abiskokåsa till kaffet som ni sedan kan ta med er hem som ett minne.

abisko konferens

Linbanan

Ta linbanan upp på vårt hemmaberg Nuolja och fascineras av panoramavyn över Torneträsk och Abiskoalperna. Vintertid kan ni göra ett besök på Aurora Sky Station under kvällstid för att se Norrsken. Sommartid kan ni åka upp dagtid för att vandra med panoramautsikt, och kvällstid för att se midnattssolen.

Guidad tur med lunch på fjället

Möt upp en av våra kunniga guider för en vandring med lunch ute på fjället. Guiden tar er med på en tur i Abiskodalen och ger en introduktion till fjällvandring samt berättar om området och Abiskos historia. Ungefär halvvägs in slår ni er ned och äter er medhavda lunch. Lunchpaket finns att köpa i restaurangen vid frukost.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.