STF Sylarna Fjällstation

Butik & uthyrning

Välkommen in i vår butik! Här kan du köpa ingredienser så du kan laga måltider på plats, proviantera till tältturen eller komplettera med exempelvis hygienartiklar eller annat för din tur. Minst 40 procent är ekologiska produkter.

Här finns både kioskvaror, dryck, konserver, frystorkat samt profil- och hygienartiklar. Dessutom har vi kartor, bränsle, hygienartiklar och ett litet sortiment med kläder och sportutrustning. Utbudet motsvarar det i de största fjällstugorna.

Prislista (avvikelser i utbud och pris kan förekomma) Butiken är öppen 07.30-21.00 alla dagar.

Vänligen notera att STF Sylarna är kontantlöst. Du kan förbetala din vistelse, men på plats kan du endast betala med kort

Uthyrning

Det finns ryggsäck och termos att hyra, behöver inte förbokas.

Bokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.