STF Grövelsjön Fjällstation

Hitta till STF Grövelsjön Fjällstation

Buss
Grövelsjön har dagliga bussförbindelser med Mora (cirka 3,5 timme) genom linje 104 och 396. Se Dalatrafikens hemsida för aktuell tidtabell. https://www.dalatrafik.se/
 
Med MasExpressen åker du snabbt och bekvämt mellan Stockholm och Grövelsjön. Se Mohlins Expressbuss hemsida för aktuell tidtabell. https://www.mohlinsexpressbuss.se/
 
Tåg
Boka via www.sj.se. Sök din resa hela vägen från avreseort till slutdestination. Då får du alltid fram de avgångar som passar med olika färdsätt. Och du har också resegaranti, så att eventuella förseningar inte påverkar möjligheten att komma fram till destination.
 
Restid med tåg och buss
Från Stockholm: 8 timmar
Från Göteborg: 12 timmar
Från Malmö: 20 timmar
 
Avstånd från Stockholm 490 kilometer, från Göteborg 670 kilometer. Om du vill ladda din bil har vi laddstolpe med 2 vanliga jordade uttag som ger 3,7 kW per timme" Max laddtid 4 timmar/gång. Vid ICA Idrebua, Idre By 40 km söder om fjällstationen finns snabbladdning.
 
Båt Helsingborg-Oslo och därefter bil cirka 30 mil.
 
Rabatt på SJ
Alla medlemmar i STF har 10 procent rabatt på tågresor med SJ. Logga in via STF:s hemsida med ditt medlemsnummer.
  • GPS-koordinater: N62.098662728395°, E12.312335093115°

Bokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.