STF Ritsem

Service

Butik
I vår butik hittar du proviant för fjällturen samt till de måltider som du tillagar i vårt självhushåll. Vi har även ett mindre sortiment av fjällutrustning, kläder, fiskekort och annat du kan behöva för din fjälltur. Här säljer vi kaffe och enklare fika.

Öppettider för reception och butik
Vår reception och butik håller öppet från alla dagar i veckan med varierande öppettider efter säsong.

Självhushåll
I anslutning till receptionen finns ett gästkök där du som gäst kan tillaga din egen mat. Här finns sittplatser för den som vill studera kartan, läsa en bra bok, dricka en kopp kaffe eller bara luta sig tillbaka och blicka ut över fjällutsikten.  Ute har vi en eldplats och utemöbler.

Tvättmaskin kan hyras mot avgift.

Dusch och bastu
I varje korridor finns dusch och toalett .

Vi har även en vedbastu för uthyrning till den som vill ha lite extra avslappning efter en dag på fjället. Bokas i receptionen.

Bagageförvaring

Du kan förvara  men även skicka ditt bagage till oss. Notera att vi enbart tar emot kollin och bagage som skickas inom EU.

En serviceavgift på 100 SEK/paket/väska tas ut för förvaring och hantering.

Betalning sker vid uthämtning i receptionen.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.