Byggnader och vatten i Göteborg

Boende i Göteborg

Gör ett besök på Sveriges framsida! Här kan du återuppleva barndomen på Liseberg, utforska de myllrande shoppingstråken eller koppla av på de vindpinade skärgårdsöarna. Sussa sött en bit från stadens tjo och tjim, eller bo mitt i smeten. Du kan använda STFs fridfulla boenden i Göteborg som bas.

Personligt boende i Göteborg

Det är guld värt att känna sig som hemma på semestern. Lyckligtvis har STF flera härliga vandrarhem och hotell i Göteborg. Oavsett var du väljer att bo får du alltid ett engagerat och kunnigt omhändertagande. Här kan du ofta äta frukost eller laga mat i självhushållskök – ett upplägg som lockar till avkoppling och umgänge med likasinnade resenärer. Men du kan minst lika gärna koppla av i helt privata och personliga rum. Du övernattar alltid på platser med historia i väggarna. Välkommen till Göteborg och ditt trivsamma basläger på västkusten!

Upptäck våra boenden i Göteborg

Boka boende
Boka boende

STF Nääs slott

Västergötland

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.