vytåg

Medlemsrabatt Vytåg

Vytåg trafikerar nattågstrafiken mellan Stockholm och Narvik. Nattåget till Norrland tar dig snabbt, smidigt och enkelt till midnattssolen och norrskenets land. Kliv på i Stockholm och vakna upp till fantastiska vyer av fjäll och storslagen natur.

linjekarta vytåg

Upplev böljande skogslandskap, vindpinade fjälltoppar och vilda vatten. Fascineras av norrskenet i Abisko. Eller res hela vägen till Narvik och ta del av spännande äventyr i arktisk fjällmiljö. Och för dig som bor i Norrland; nattåget tar dig till Sveriges huvudstad där du kliver av mitt i stadens centrum.

Logga in och boka

Hur du använder rabattkoden

1. Rabattkoden hittar du på sidan med alla dina medlemsförmåner. (Kräver inloggning).
2. Resan bokas därefter på Tågkompaniet.se genom att du fyller i rabattkoden i samband med bokning, enligt bilden nedan. Observera att du alltså bokar Vytågs biljetter på Tågkompaniets hemsida.

kampanjkod vytåg

Villkor

Rabatten gäller ordinarie pris på samtliga tågsträckor på Vys nattåg till Norrland.
Rabatterade priser är markerade med en stjärna
Medlemsförmånen gäller tillsvidare och du måste kunna visa ett giltigt STF medlemskort under din resa.

Observera

På sträckor som är belagda med speciell banavgift; exempelvis resa till Arlanda, ges inte rabatt på stationsavgiften. Däremot ges rabatt på sträckan, förutsatt att den är rabattgrundande.

Rabatten gäller ej

• Vid köp av period- och årskort.
• I kombination med andra erbjudanden, rabatter eller kampanjer.
• Det går inte att kombinera STF-rabatten med kombinationsresor/Resplus (en kombinationsresa är en resa med olika operatörer. vill man nyttja rabatten måste sträckningarna bokas separat)
• Familjeerbjudanden, djurkupé på nattåg, grupperbjudanden.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.