Jämtlandsfjällen och björkar i höstfärger

Medlemsrabatt på Snälltåget

Med Snälltåget reser du smidigt med nattåg direkt från södra Sverige till Jämtlandsfjällen två gånger i veckan under både vinter- och sommarsäsong. Hoppa på nattåget på eftermiddagen/kvällen och vakna upp i fjällvärlden nästa morgon.

Som medlem i STF får du 10 % rabatt på samtliga biljetter hos Snälltåget. För exakt tidtabell, mer information och bokning kan du besöka Snälltågets hemsida. . För bokning av biljetter loggar du in på knappen längre ned på sidan.

Nattåg till Jämtlandsfjällen

Under perioden 16 december 2020 – 2 maj samt 30 juni – 26 september 2021 kör Snälltåget nattåg till Jämtlandsfjällen två gånger i veckan till Jämtlandsfjällen. Tåget utgår från Malmö onsdagar och lördagar och kör via Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping, Stockholm och Uppsala till Jämtlandsfjällen. På morgonen gör tåget uppehåll i Östersund, Undersåker, Åre, Duved, Enafors och Storlien. (Enafors och Storlien från 25 februari). I Undersåker finns transfer till och från Edsåsdalen och Vålådalen och i Enafors finns transfer till och från Storulvån. Från Jämtlandsfjällen avgår Snälltåget torsdagar och söndagar.

snälltåget.se kan du boka hela resan inklusive transfer till Edsåsdalen, Storulvån och Vålådalen med 10% medlemsrabatt på hela bokningen.

Logga in och boka

Nyhet! Nattåg till Kittelfjäll och Hemavan i vinter

Snälltåget kör även tre avgångar till Kittelfjäll och Hemavan i vinter under perioden 17/2 – 4/3 2021. Tåget går till Vilhelmina station på Inlandsbanan och därifrån går det transfer till Kittelfjäll och Hemavan. Resorna är anpassade för boende torsdag – torsdag.

Hur du använder rabattkoden

1. Rabattkoden hittar du på sidan med alla dina medlemsförmåner. (Kräver inloggning).
2. Resan bokas därefter på Snälltågets hemsida genom att du fyller i rabattkoden i samband med bokning, enligt bilden nedan.

rabattkod snälltåget

snälltåget på en station i vintern

Ombord på Snälltåget

Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen. På alla avgångar finns det en riktig restaurangvagn ”Krogen”. Här möts du av en mysig inredning, varm mat som du får serverad på porslin och kalla drycker i glas. På alla avgångar finns fritt wi-fi så att du smidigt kan arbeta eller lätt kan chatta med vänner.

Kollage med våfflor, vandrare och solnedgång

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.