norrtåg

Medlemsrabatt på Norrtåg

Som medlem i STF får du 15 % rabatt vid bokning av biljetter hos Norrtåg. Perfekt för dig som vill upptäcka norra Sverige!

Med sträckningar från Sundsvall i söder till Kiruna i norr och med en sträckning in mot Storlien och de jämtländska fjällen har du alla möjligheter till att besöka din favoritdestination. På Norrtågs hemsida kan du läsa mer om hur du tar dig till din destination – smidigt, bekvämt och klimatsmart.

Logga in och boka

Hur du använder rabattkoden

1. Rabattkoden hittar du på sidan med alla dina medlemsförmåner. (Kräver inloggning).
2. Resan bokas därefter på Vys hemsida genom att du fyller i rabattkoden i fältet för kampanjkod, enligt bilden nedan.

Villkor

Rabatten gäller för ordinarie pris på samtliga tågsträckor inom Norrtåg. Medlemsförmånen gäller tills vidare och du måste kunna visa ett giltigt STF medlemskort under din resa.

Rabatt omfattar ej

  • Köp av period- och årskort.
  • Familjeerbjudanden, djurkupé på nattåg, grupperbjudanden.
  • På student-, barn och pensionärsbiljetter eller i kombination med andra erbjudanden, rabatter eller kampanjer.
  • Kombinationsresor med andra tågbolag/Resplus. Vill du nyttja rabatten på en hel sträcka med flera tågbolag måste de olika sträckningarna bokas separat.
  • Sträckor som är belagda med speciell banavgift; exempelvis resa till Arlanda, ges inte rabatt på stationsavgiften. Däremot ges rabatt på sträckan, förutsatt att den är rabattgrundande.

Vid eventuella frågor eller problem med Norrtågs bokning, skicka ett mejl till partnerservice@vy.se eller ring 0771-444 111.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.