Hyr hela huset – inspirationstips

Här bjuder vi på några spännande tips och inspiration från våra boenden där du kan hyra hela huset. Förslagen kan givetvis anpassas, beroende på era behov och önskemål.

STF Saltoluokta Fjällstation

STF Saltoluokta Fjällstation ligger vackert bland tallurskog och fjällbjörkar, vid Stora Luleälv. Platsen har en gedigen historia, både genom den samiska kulturen som är ytterst närvarande, men även genom den genuina huvudbyggnaden, ett ståtligt timmerhus uppfört 1918.

Gästhuset ’Gierkav’ har plats för 16 personer, och håller en lite enklare standard. Huset har fyra 2-bäddsrum och två 4-bäddsrum, alla rum har våningssängar. I korridoren finns två badrum med toalett och dusch. Huset har även ett kök med sittplatser för att kunna laga egna måltider. Här har ni plats för att umgås och äta goda måltider. Utanför fönstret vajar ståtliga tallar, och Kungsleden startar precis utanför dörren. Det är tillåtet att ha hund i några av rummen. I huvudbyggnaden intill serveras dagligen frukost, lunch och tvårättersmiddag med fokus på hållbarhet och lokala råvaror. Här finns sällskapsrum, butik och servering med fullständiga rättigheter. I servicehuset finns gemensam bastu, och vill ni unna er något extra finns en vedeldad bastu nere vid sjön!

Prisexempel Saltoluokta Fjällstation

Exklusiv tillgång till ’Gierkav’ med en övernattning för 16 personer. Kostnad för linne-set, städning och måltider tillkommer.

Pris: Från 8.000kr för hela sällskapet/natt

Klicka här för att få ett prisförslag!

STF Villa Söderåsen


Villa Söderåsen ligger som ett varmt hjärta mellan den kreativa byn Röstånga och Söderåsens Nationalpark, omgiven av en lummig trädgård som bjuder på fantastiska förutsättningar för samvaro, avkoppling och lek. Huset rymmer 14 gästrum med 40 bäddar i olika rumskategorier. På sommaren kan ni duka upp till långbord i trädgården, inomhus finns plats för maximalt 35 sittande gäster. Extra bord och bänkar finns att låna vid behov. I det fullt utrustade gästköket kan ni tillsammans laga maten, och i trädgården finns olika slags grillplatser. Vill ni inte laga mat själva kan ni beställa husets frukost och få hjälp med catering från lokala aktörer. Det finns även möjlighet att hyra till ljud, ljus och instrument från Villa Söderåsen som gärna även hjälper till att förmedla kontakt till DJ:s och musiker. Med sitt rofyllda läge är Villa Söderåsen även en perfekt plats för yogakurser, retreats och annan kursverksamhet. Vill ni boka till yogaklasser under er vistelse så går det att ordna.

Prisexempel Villa Söderåsen

Exklusiv tillgång till Villa Söderåsen med en övernattning för maximalt 40 gäster.

Frånpris vinter 13200:- per natt för hela sällskapet. Frånpris sommar 36 000:- för två nätter.

Priserna inkluderar alltid bäddade sängar, handdukar, badlakan samt slutstäd.

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Möja vandrarhem

moja_collage
Njut och umgås i lugna skärgården! På Möja vandrarhem, öns gamla posthus, bor du som skärgårdsborna. Enkelt och nära naturen i en trävilla mitt i Bergs by. Huset ligger på promenadavstånd från ångbåtsbryggan, åretruntöppen matbutik och krog. Husets gemensamhetsytor inbjuder er att umgås, det finns totalt 26 bäddar på 8 rum. På båda våningarna finns WC och kök, och på övervåningen dusch och matplats för alla. Här kan ni duka upp för långbord för hela sällskapet, och i köket ryms flera kockar. På båda våningarna finns uteplatser med möbler och fin utsikt, tomten erbjuder gräsytor, träd, buskar och bergsknallar för den som vill spana in den stjärnklara himlen. De modiga kan ta ett dopp vid klipporna i närliggande Kyrkviken. Övervåningen kan användas som konferensyta, och ett separat konferensrum finns att hyra i närliggande nybyggda lokaler.

Prisexempel Möja

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 26 gäster.

Frånpris: 10 000:- för hela sällskapet.
Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Stora Kalholmen Vandrarhem


Stora Kalholmen är en av de vackraste platserna i Stockholms skärgård och stoltserar dessutom med Skärgårdens äldsta vandrarhem. Samla vänner, släkt eller jobbarkompisar och bo i sommarnöjet som stod klart 1914. Den gamla villan med tillhörande stugor är Skärgårdsstiftelsens första vandrarhem och hela ön är naturreservat. Här badar och bastar ni från fina klippor, promenerar i skogen och upplever den unika skärgårdsmiljön. Maten lagar ni i tillsammans i gästköket eller grillar utomhus. Kallvatten finns i kran i köket, men ni värmer allt vatten till disk och matlagning själva. Torrdass finns utanför vandrarhemmet. Totalt finns det 28 bäddar, ett fullt utrustat gästkök samt grillar att låna. Möjlig period för Hyr hela huset: april -maj och augusti-november.

Prisexempel Stora Kalholmen

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 28 gäster.

Frånpris: 10 000:- för hela sällskapet.
Klicka här för att få ett prisförslag


STF Grövelsjön Fjällstation


Tänk dig att hyra en egen liten fjällstation vid vägs slut, där fjället och vildmarken tar vid. Det är Grövlan, STF Grövelsjön Fjällstations annex, som på 816 m ö h väntar på att välkomna ditt sällskap till fjälläventyr. Grövlan med sina 22 bäddar fördelade på 11 rum gör det möjligt att upptäcka Grövelsjöfjällen under tider på året då fjällstationen har stängt och lugnet har slagit ro i området. Det är något speciellt att vara till fjälls när den ”stora” fjällstationen har stängt; vildmarken blir mer påtaglig och med inlandsklimatets hjälp finns snö från mitten på oktober till mitten av maj. Här finns ett kök som skulle kunna göra sig som TV-kök med inredning som är designad och tillverkad av Wikner Konsthantverk i Jämtland, och gruppen ryms bekvämt i matsalsdelen i anslutning till köket. Vissa rum är utrustade med dusch och WC, medan de enklare rummen kompletteras med faciliteterna i korridoren.

Prisexempel Grövelsjön fjällstation

Exklusiv tillgång till annexet Grövlan med en övernattning för 22 personer (vid behov kan extra madrass läggas in i varje rum och då ryms fler gäster).

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Kuskahusen Vandrarhem

kuskahusen
Kuskahusen ligger rofyllt med naturens stillhet som närmsta granne. Här bor ni bekvämt och nära till Österlens rika natur och kulturupplevelser. Konceptet Hyr Hela Huset är det perfekta alternativet för grupper som vill mötas i avskildhet i natursköna miljöer. Ni har exklusiv rätt till hela huset där ni bor, umgås, lagar mat, konfererar eller vad ni vill göra. Självklart går det bra om ni önskar beställa frukost, hyra av sängkläder, städning, måltider eller andra serviceupplägg. Till ert förfogande står gästkök, matsal och den härliga grillhyddan med plats för upp till 20 personer. I denna kan du oavsett väder grilla, fika och mysa. Utomhus finns en stor trädgård, boulebana och små avskilda hörn att sitta och njuta i. Och så klart, naturen runt omkring!

Prisexempel Kuskahusen

Exklusiv tillgång (exkl. Jägarstugan) för upp till 16 personer från 7 840:-/dygn.

Exklusiv tillgång för upp till 20 personer från 9 490:-/dygn.

I vårt pris ingår sänglinnen och handdukar för samtliga gäster.

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Närsholmen Fyr & Logi

närsholmen fyr på ölande boende
Längst ut på en makalöst vacker udde och naturreservat på Gotland ligger STF Närsholmen Fyr & Logi. Ni bor bekvämt i två- eller fyrbäddsrum med sköna sängar med utsikt över ängarna och havet. I fyrvaktarbostaden hittar ni det rymliga köket och allrummet som vetter mot fyren. Perfekt för företagsgrupper, familjer eller vänner som vill mötas några dagar i en unik miljö. Mindre konferenser och evenemang är också välkomna. Vill ni ha hjälp med att ordna aktiviteter, goda måltider eller annat så hjälper STF Närsholmen gärna till. Välkommen hit med hela gänget!

Prisexempel Närsholmen

Exklusiv tillgång till Närsholmen Fyr & Logi under sommarsäsong från 4400:- per natt (minst två nätter) eller 24 900:-/vecka

Övriga tider på året: 3 200:- per natt (minst två nätter) eller 20 500:-/vecka

Bäddade sängar ingår.

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Prinsvillan

prinsvillan
Prinsvillan intill Tyresö slott är det en riktig oas endast en kort bit från Stockholms brus. Prinsvillan ligger mitt i den vackra slottsparken, nära vacker natur och vandringsleder. Här finns nio mysiga rum, bastu, stort gästkök och ombonad matsal. Utanför väntar den lummiga trädgården. Perfekt för släkten, föreningen eller arbetsgruppen som kan hyra hela huset för egen räkning.

Prisexempel Prinsvillan

Exklusiv tillgång till Prinsvillan från 8 600:- per natt (bäddning och handdukar ingår)

Kontakta boendet direkt genom att fylla i formuläret ”Gruppförfrågan” som finns på länken nedan.

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Sävö vandrarhem

Sävö
På fantastiska Sävö råder lugnet och den stressade själen finner ro. Hela ön är ett natur-och kulturreservat i Sörmlands skärgård mellan Trosa och Nyköping. Här kan du Hyra hela huset! Sävö är perfekt för den mindre släktträffen, bröllopet, födelsedagsfesten eller liknande. Förutom boendet med sina stora och fullutrustade gästkök finns även möjlighet att hyra sjöboden eller lotsutkiken. Sjöboden ligger nere vid bryggan och här kan sällskap på ca 30 personer sitta tillsammans. Den gamla lotsutkiken rymmer mindre sällskap på 6-8 personer.

Prisexempel Sävö

Exklusiv tillgång till Sävö Vandrarhem (28 bäddar) från 8 950:- per natt.

Vardagar, helg från 9 700:-. Fredag och lördag från 18.535:-.

Möjlighet att göra tillval för linne, avresestäd m.m.

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Sälen Torgåsgården

torgåsgården
Vid foten av Sälenfjällen hittar du STF Sälen Torgåsgården. Här befinner du dig mitt i naturen med skog, fjäll och egen sjö runt knuten. Oavsett årstid är detta en fantastisk plats. Torgåsgården passar alldeles utmärkt att hyra för både små och stora grupper, med plats för upp till 46 gäster i ordinarie bäddar. Här kan ni rå er själva. Mysa framför brasan, laga mat i det stora och välutrustade köket eller ute i trädgården. Den rymliga matsalen kan både användas för måltider och för samlingar då den har en smart-tv där man kan koppla upp sig för genomgångar, bildvisningar och liknande. I allrummet väntar en stor soffa för mys och samtal. Självklart finns riktigt bra wifi i huset. Det bästa är såklart den stora trädgården med sittplatser och naturen runt omkring och alla de möjligheter den erbjuder.

Prisexempel Torgåsgården

Exklusiv tillgång till Sälen Torgåsgården från 12 000:-/natt för max 46 personer (inklusive sänglinne, duschhanduk och städ vid avresa).

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Lilla Sörgården

Lilla sörgården event
Lilla Sörgården i Ekerö kommun utanför Stockholm, är som en liten bullerby på landet, på lagom avstånd från stan. Den vackra naturen runt omkring, den familjevänliga miljön, stora trädgården och den fina matsalen inbjuder till trivsamma möten, kalas och sammankomster av olika slag.

Matsalen i gårdshotellet rymmer ca 35 sittande gäster, men passar lika bra för en mindre konferens för 8-10 personer. Plats för 12 övernattande gäster finns i Gårdshotellet, och det går också bra att hyra till någon av de tre gårdshusen för upp till 28 sängplatser totalt.

Ni har tillgång till ett stort restaurangkök, där ni kan välja att själva laga maten. Möjlighet att boka catering finns också. Det finns grillar och utemöbler, och det finns gott om plats för att duka upp för långbord i trädgården. Extra bord, stolar, dukar etc. går att hyra till.

Prisexempel Lilla Sörgården

Exklusiv tillgång till Gårdshotellet med plats för 12 övernattande gäster. Fler hus finns också att tillgå om ni är ett större sällskap.

Pris: Från 9 000kr för två nätter (fre-sö), 13 500kr för tre nätter (to-sö).
Lakan och handdukar kan hyras till för 195kr/set.

Under sommaren V. 25-32 erbjuder vi enbart hela veckor för 20 900kr för sju nätter (sö-sö).

Städning tillkommer med 1450kr.

Klicka här för att få ett prisförslag!

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.