Hyr hela huset – inspirationstips

Här bjuder vi på några spännande tips och inspiration från våra boenden där du kan hyra hela huset. Förslagen kan givetvis anpassas, beroende på era behov och önskemål.

STF Villa Söderåsen


Villa Söderåsen ligger som ett varmt hjärta mellan den kreativa byn Röstånga och Söderåsens Nationalpark, omgiven av en lummig trädgård som bjuder på fantastiska förutsättningar för samvaro, avkoppling och lek. Huset rymmer 14 gästrum med 40 bäddar i olika rumskategorier. På sommaren kan ni duka upp till långbord i trädgården, inomhus finns plats för maximalt 35 sittande gäster. Extra bord och bänkar finns att låna vid behov. I det fullt utrustade gästköket kan ni tillsammans laga maten, och i trädgården finns olika slags grillplatser. Vill ni inte laga mat själva kan ni beställa husets frukost och få hjälp med catering från lokala aktörer. Det finns även möjlighet att hyra till ljud, ljus och instrument från Villa Söderåsen som gärna även hjälper till att förmedla kontakt till DJ:s och musiker. Med sitt rofyllda läge är Villa Söderåsen även en perfekt plats för yogakurser, retreats och annan kursverksamhet. Vill ni boka till yogaklasser under er vistelse så går det att ordna.

Prisexempel Villa Söderåsen

Exklusiv tillgång till Villa Söderåsen med en övernattning för maximalt 40 gäster.

Frånpris vinter 13200:- per natt för hela sällskapet. Frånpris sommar 36 000:- för två nätter.

Priserna inkluderar alltid bäddade sängar, handdukar, badlakan samt slutstäd.

Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Möja vandrarhem

moja_collage
Njut och umgås i lugna skärgården! På Möja vandrarhem, öns gamla posthus, bor du som skärgårdsborna. Enkelt och nära naturen i en trävilla mitt i Bergs by. Huset ligger på promenadavstånd från ångbåtsbryggan, åretruntöppen matbutik och krog. Husets gemensamhetsytor inbjuder er att umgås, det finns totalt 26 bäddar på 8 rum. På båda våningarna finns WC och kök, och på övervåningen dusch och matplats för alla! Här kan ni duka upp för långbord för hela sällskapet, och i köket ryms flera kockar. På båda våningarna finns uteplatser med möbler och fin utsikt, tomten erbjuder gräsytor, träd, buskar och bergsknallar för den som vill spana in den stjärnklara himlen. De modiga kan ta ett dopp vid klipporna i närliggande Kyrkviken. Övervåningen kan användas som konferensyta, och ett separat konferensrum finns att hyra i närliggande nybyggda lokaler.

Prisexempel Möja

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 26 gäster.

Frånpris: 10 000:- för hela sällskapet.
Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Brantevik/Råkulle Vandrarhem

Samla vandringsgänget, träningskompisarna eller bjud in till kalas på charmiga Brantevik! För ett avspänt möte, trevligt kalas eller ett fokuserat träningsläger är Brantevik ett attraktivt alternativ för dig som söker en unik plats med havet och Österlen som grannar. Hos oss är det lugnt, personligt och familjärt och omgivningarna med naturen i fokus skapar fina förutsättningar för en härlig tid tillsammans. Vår styrka ligger i värdskapet och den välkomnande miljön där du kan känna dig som hemma. Vandrarhemmet på Brantevik består av två avdelningar med 21 respektive 13 sängplatser. Båda avdelningarna har ett fullt utrustat kök där ni kan laga mat tillsammans eller ordna med catering. I mysiga festlokalen Galleriet kan 34 personer sitta tillsammans. Vi har även en fin uteplats och en underbar trädgård! Våra lokaler passar bäst för kalas, bröllop och mindre mötesgrupper men också för vandringsgrupper, cykel- och löparläger, kurser eller yogaretreats. Välj att hyra en avdelning eller hela vandrarhemmet – konceptet är flexibelt och du bestämmer själv vad som ska ingå.

Prisexempel Brantevik/Råkulle

Exklusiv tillgång till Galleriet och den större avdelningen med en övernattning för maximalt 20 gäster.

Frånpris: 8 200:- för hela sällskapet.
Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Stora Kalholmen Vandrarhem


Stora Kalholmen är en av de vackraste platserna i Stockholms skärgård och stoltserar dessutom med Skärgårdens äldsta vandrarhem. Samla vänner, släkt eller jobbarkompisar och bo i sommarnöjet som stod klart 1914. Den gamla villan med tillhörande stugor är Skärgårdsstiftelsens första vandrarhem och hela ön är naturreservat. Här badar och bastar ni från fina klippor, promenerar i skogen och upplever den unika skärgårdsmiljön. Maten lagar man i tillsammans i gästköket eller grillar. Kallvatten finns i kran i köket, men ni värmer allt vatten till disk och matlagning själva. Torrdass finns utanför vandrarhemmet. Totalt finns det 28 bäddar, ett fullt utrustat gästkök samt grillar att låna. Möjlig period för Hyr hela huset: april -maj och augusti-november.

Prisexempel Stora Kalholmen

Exklusiv tillgång till vandrarhemmet med en övernattning för maximalt 28 gäster.

Frånpris: 10 000:- för hela sällskapet.
Klicka här för att få ett prisförslag


 

STF Grövelsjön Fjällstation


Tänk dig att hyra en egen liten fjällstation vid vägs slut, där fjället och vildmarken tar vid. Det är Grövlan, STF Grövelsjön Fjällstations annex, som på 816 m ö h väntar på att välkomna ditt sällskap till fjälläventyr. Grövlan med sina 22 bäddar fördelade på 11 rum gör det möjligt att upptäcka Grövelsjöfjällen under tider på året då fjällstationen har stängt och lugnet har slagit ro i området. Det är något speciellt att vara till fjälls när den ’stora’ fjällstationen har stängt; vildmarken blir mer påtaglig och med inlandsklimatets hjälp finns snö från mitten på oktober till mitten av maj. Här finns ett kök som skulle kunna göra sig som TV-kök med inredning som är designad och tillverkad av Wikner Konsthantverk i Jämtland, och gruppen ryms bekvämt i matsalsdelen i anslutning till köket. Vissa rum är utrustade med dusch och WC, medan de enklare rummen kompletteras med faciliteterna i korridoren.

Prisexempel Grövelsjön fjällstation

Exklusiv tillgång till annexet Grövlan med en övernattning för 22 personer (vid behov kan extra madrass läggas in i varje rum och då ryms fler gäster).

Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Kuskahusen Vandrarhem

kuskahusen
Kuskahusen ligger rofyllt med naturens stillhet som närmsta granne. Här bor du bekvämt och nära till Österlens rika natur och kulturupplevelser. Vårt koncept Hyr Hela Huset är det perfekta alternativet för grupper som vill mötas i avskildhet i natursköna miljöer. Ni har exklusiv rätt till hela huset där ni bor, umgås, lagar mat, konfererar eller vad ni vill göra. Självklart går det bra om ni önskar beställa frukost, hyra av sängkläder, städning, måltider eller andra serviceupplägg. Till ert förfogande står gästkök, matsal och vår härliga grillhydda med plats för upp till 20 personer. I denna kan du oavsett väder grilla, fika och mysa. Utomhus finns en stor trädgård, boulebana och små avskilda hörn att sitta och njuta i. Och så klart, naturen runt omkring!

Prisexempel Kuskahusen

Exklusiv tillgång (exkl. Jägarstugan) för upp till 16 personer från 7 840:-/dygn.

Exklusiv tillgång för upp till 20 personer från 9 490:-/dygn.

I vårt pris ingår sänglinnen och handdukar för samtliga gäster.

Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Närsholmen Fyr & Logi

närsholmen fyr på ölande boende
Längst ut på en makalöst vacker udde och naturreservat på Gotland ligger STF Närsholmen Fyr & Logi. Du bor bekvämt i två- eller fyrbäddsrum med sköna sängar med utsikt över ängarna och havet. I fyrvaktarbostaden hittar du det rymliga köket och allrummet som vetter mot fyren. Perfekt för företagsgrupper, familjer eller vänner som vill mötas några dagar i en unik miljö. Mindre konferenser och evenemang är också välkomna. Om du vill ha hjälp med att ordna aktiviteter, goda måltider eller annat så har vi många idéer. Vi har öppet under sommaren, och välkomnar grupper året om. Välkommen hit med hela gänget!

Prisexempel Närsholmen

Exklusiv tillgång till Närsholmen Fyr & Logi under sommarsäsong från 4400:- per natt (minst två nätter) eller 24 900:-/vecka

Övriga tider på året: 3 200:- per natt (minst två nätter) eller 20 500:-/vecka

Bäddade sängar ingår.

Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Prinsvillan

prinsvillan
Prinsvillan intill Tyresö slott är det en riktig oas endast en kort bit från Stockholms brus. Prinsvillan ligger mitt i den vackra slottsparken, nära vacker natur och vandringsleder. Här finns nio mysiga rum, bastu, stort gästkök och ombonad matsal. Utanför väntar den lummiga trädgården. Perfekt för släkten, föreningen eller arbetsgruppen som kan hyra hela huset för egen räkning.

Prisexempel Prinsvillan

Exklusiv tillgång till Prinsvillan från 8 600:- per natt (bäddning och handdukar ingår)

Kontakta boendet direkt genom att fylla i formuläret ”Gruppförfrågan” som finns på länken nedan.

Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Sävö vandrarhem

Sävö
På fantastiska Sävö råder lugnet och den stressade själen finner ro. Hela ön är ett natur-och kulturreservat i Sörmlands skärgård mellan Trosa och Nyköping. Här kan du Hyra hela huset! Sävö är perfekt för den mindre släktträffen, bröllopet, födelsedagsfesten eller liknande. Förutom boendet med sina stora och fullutrustade gästkök finns även möjlighet att hyra sjöboden eller lotsutkiken. Sjöboden ligger nere vid bryggan och här kan sällskap på ca 30 personer sitta tillsammans. Den gamla lotsutkiken rymmer mindre sällskap på 6-8 personer.

Prisexempel Sävö

Exklusiv tillgång till Sävö Vandrarhem (28 bäddar) från 8 950:- per natt.

Vardagar, helg från 9 700:-. Fredag och lördag från 18.535:-.

Möjlighet att göra tillval för linne, avresestäd m.m.

Klicka här för att få ett prisförslag!


 

STF Sälen Torgåsgården

torgåsgården
Vid foten av Sälenfjällen hittar du STF Sälen Torgåsgården. Här befinner du dig mitt i naturen med skog, fjäll och egen sjö runt knuten. Oavsett årstid är detta en fantastisk plats. Torgåsgården passar alldeles utmärkt att hyra för både små och stora grupper, med plats för upp till 46 gäster i ordinarie bäddar. Här kan ni rå er själva. Mysa framför brasan, laga mat i det stora och välutrustade köket eller ute i trädgården. Vår rymliga matsal kan både användas för måltider och för samlingar då den har en smart-tv där man kan koppla upp sig för genomgångar, bildvisningar och liknande. I allrummet väntar en stor soffa för mys och samtal. Självklart har vi ett riktigt bra wifi i huset. Det bästa är såklart vår stora trädgård med sittplatser och naturen runt omkring och alla de möjligheter den erbjuder.

Prisexempel Torgåsgården

Exklusiv tillgång till Sälen Torgåsgården från 12 000:-/natt för max 46 personer (inklusive sänglinne, duschhanduk och städ vid avresa).

Klicka här för att få ett prisförslag!


STF Lilla Sörgården

Lilla sörgården event
Lilla Sörgården i Ekerö kommun utanför Stockholm, är som en liten bullerby på landet, på lagom avstånd från stan. Den vackra naturen runt omkring, den familjevänliga miljön, stora trädgården och den fina matsalen inbjuder till trivsamma möten, kalas och sammankomster av olika slag. Vi har arrangerat födelsedagar, släktkalas och bröllop. Möhippor, svensexor, konferenser samt kurser och yogaretreats m.m.

Matsalen i gårdshotellet rymmer ca 35 sittande gäster, men passar lika bra för en mindre konferens för 8-10 personer. Plats för 12 övernattande gäster finns i Gårdshotellet, och det går också bra att hyra till någon av de tre gårdshusen för upp till 28 sängplatser totalt.

Ni har tillgång till ett stort restaurangkök, där ni kan välja att själva laga maten, eller boka catering genom oss. Det finns grillar och utemöbler, och det finns gott om plats för att duka upp för långbord i trädgården. Extra bord, stolar, dukar etc. går att hyra till. 

Prisexempel Lilla Sörgården

Exklusiv tillgång till Gårdshotellet med plats för 12 övernattande gäster.

Pris: 9 000kr för två nätter (fre-sö), 13 500kr för tre nätter (to-sö). Lakan och handdukar ingår vid helguthyrning. Städning tillkommer med 1450kr. 

Under sommaren V. 24-32 erbjuder vi enbart hela veckor för 19 900kr för sju nätter (sö-sö). 

Under sommarveckorna kan man hyra till lakan och handdukar för 150kr/set.

Städning tillkommer med 1450kr.

Klicka här för att få ett prisförslag!

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.