cykla längs österlen

Kultur och stad

Längtar du efter en minnesvärd upplevelse finns mängder av alternativ i stadsnära miljöer. Varför inte njuta av folkvimlet på något av Malmös torg, eller uppleva hantverket i Glasriket? Du kan gå på museum i Stockholm, eller lära dig om samernas traditioner under en kulturhistorisk guidning i Abisko. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Kulturella aktiviteter

Välkommen på upptäcktsfärd i vårt ovanligt avlånga land! För dig som längtar efter en weekend i Sverige finns fantastiska alternativ. Utforska kaféstaden Alingsås tillsammans med en kaféguide, eller gå på konsert på Storsjöyran i Östersund. Besök Älgens hus i Umeå eller strosa fram längs medeltida gator i Sveriges äldsta stad Sigtuna. Du bidrar genom dina resor i Sverige till att främja hållbar turism.

Läs mer om våra tips på kulturupplevelser.

Nyckeln till en ny stad går via magen. Med närproducerade smaker på tallriken lär du känna platsen du befinner dig på, samtidigt som lokala mathantverkare gynnas.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.