Fira påsk med oss

I år kommer påsken sent och kanske är det redan vår i luften. Passa på att nyttja lediga helgdagar och unna dig själv ett solvarmt avslut på vintern eller en energigivande inledning på våren. Vi har tipsen för dig oavsett om du har ett par dagars ledighet eller ett helt påsklov att njuta av.

påsklov grövelsjön

Påsk på fjället i Grövelsjön

Påsklovet är en av vinterns höjdpunkter i fjällen! Njut av skidåkning i värmande vårsol när dagarna blivit långa och ljusa. Vill ni så finns erfarna guider som tar med er ut på fjället för att göra veckan till en härlig upplevelse för hela familjen. Förutom skidåkning står pulkorna redo för mera bus i snön. Finns det energi kvar på kvällen är lekrummet en bra samlingsplats för alla nya kompisar. Knäpp upp jackan, vik upp mössan och ta på solkräm och solglasögon!

Läs mer & boka

påsklov öland

Våren gör entré under påsk på Öland

I april har våren gjort entré på Öland. Lärkorna och tofsvipans ljudande hörs långväga och en vandring på Alvaret blir en upplevelse för alla sinnen. Efter en dag i naturen väntar härlig mat med tonvikt på lokala smaker. I den pittoreska byn Vickleby bor du bekvämt på Bo Pensionat med flera upplevelser inom räckhåll.

Läs mer & boka

vålådalen

Fartfyllt påsklov i Vålådalen

Att fira påsk i fjällen är magiskt och något som alla borde uppleva! Härliga skidturer i vårsol med klarblå himmel och milsvid blick över fjällvärlden. Solgropar där man dricker sin varmchoklad, myser tillsammans och njuter av varma badtunnor! Dagarna fylls av uteaktiviteter. Träna svängarna i skidbacken, fila på tekniken i längdspåren eller busa i pulkabacken. När kläderna behöver torka finns sporthallen eller sällskapsspel, och förstås en värmande brasa att samlas kring.

Läs mer & boka

edsadalen

Fira påsken i Edsåsdalen

Samla familj eller vänner till en härlig fjällvecka på Renfjällsgården i Edsåsdalen. Här bor du alldeles intill barnbacke med lift och spårstart för de fina längdspåren. Påskdagarna fylls med program för stora och små barn och tillsammanstid finns det gott om. Skiduthyrning och sportaffär finns på plats om du inte tar med eget, eller kanske vill prova på en ny aktivitet. Ta med egen mat och låt allt gå i er egen takt men bjud dig själv och hela familjen på en härlig påskaftonsbuffet. Vandrarhemmet har självhushållskök och sällskapsutrymmen samt pingisrum och lekrum för barn.

Läs mer & boka

sylarna

Upplev Storsylen 

Från Storsylens topp är utsikten magnifik. När man nått toppen för egen maskin är belöningen som bäst. Med guide får du en trygg tur upp mot toppen och samtidigt kunskap om området, djurlivet, historien och platsen. Färden startar från Sylarnas fjällstation med skidor, snöskor eller topptursskidor upp och takten anpassas efter gruppen. Fikapausen är noga utvald med mäktig utsikt över sylglaciären. Självklart går denna tur även att göra på egen hand.

Läs mer & boka

chapman

Njut av lediga dagar i huvudstaden

Njut av storstadens myller och kulturutbud under lediga påskdagar. På Af Chapman & Skeppsholmen vandrarhem bor du centralt mitt i staden men med naturen utanför dörren. Ön Skeppsholmen är en av de minsta öarna i Stockholm, med populärt promenadstråk utmed kajerna och hem för några av Stockholms välkända museer.

Läs mer & boka

tyresta

Leta vårtecken i Tyresta nationalpark

En halvtimme från centrala Stockholm når du lugnet på Lilla Tyresö vandrarhem. Gårdens vackra, rejäla villor och generösa trädgård intill vattnet är en fridfull oas för sköna vandringar i närliggande Tyresta nationalpark.

Läs mer & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.