STF Norra Roslagen Lokalavdelning

Kontaktperson

Karin Karlsson

Telefon: 073-0328407

stf.norra.roslagen@la.stfturist.se

Postadress

STF Norra Roslagen Lokalavdelning - Roddarne 133, 74795 Gimo

Våra kommuner

Östhammar

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Lokalföreningen Norra Roslagen omfattar Östhammars kommun, där det bl.a. finns vacker skärgård och intressanta vallonbruk.
Läs mer

Lokalföreningen är aktiv och erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar och olika intresseriktningar. Sommartid går det båtutflykter i skärgården. Vandringar, cykelturer och andra upplevelser i naturen blandas med uppskattade bildvisningar om fjäll och andra inspirerande resmål. Lokalföreningen gör också studiebesök på företag och besöker konstnärer och kulturinstitutioner.

Det finns även en veteransektion kopplad till lokalavdelningen. Veteranerna ordnar aktiviteter på dagtid i närområdet och är öppna för alla som kan delta, ung som gammal.

Den lokala kretsen bildades 1990 och ombildades till lokalförening 2013 och har cirka 350 medlemmar.

Aktiviteter

 • 09 Dec

  • 09

   Dec

   2023

  Vinterpromenad i Öregrund med fika på Klockargården

  Vi promenerar i Öregrund, tar en titt på de öppnade adventsfönstren och njuter av kulturmiljön. Efter promenaden på ca 1 h går vi till Klockargården som är ett STF-anslutet gårdshotell Jennifer Grahn som driver verksamheten berättar lite om sin verksamhet och vi njuter av en mysig fika med adventstema. Efter aktiviteten och stärkt av fika kan du passa på att gå runt på Öregrunds skyltlördag som arrangeras samma eftermiddag med start kl 14 - med hantverk, mat och dryck och fina erbjudanden i butikerna.

  Läs mer

  I priset ingår fika. Ange ev. kostallergi vid anmälan. Anmäl deltagande till värd, gärna via sms. Invänta svar på din anmälan innan du betalar in via plusgiro 446 98 16-3 eller swish 12 32 09 33 59. När du betalar in, ange namn och kod V231209 så underlättar du för vår kassör.
  Pris

  Medlem: 120 kr

  Icke-medlem: 140 kr

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.