Grupp som beundrar utsikt över berg

Grupprabatt friluftsfrämjandet

Svenska Turistföreningen verkar liksom Friluftsfrämjandet för att fler människor ska få möjligheten att njuta av frilufts- och kulturupplevelser i hela Sverige, året om. Med syfte att tillgängliggöra STFs breda utbud av naturnära boenden och aktiviteter erbjuds Friluftsfrämjandets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga STFs anläggningar.
Kollage med bilder från STF

RABATTEN I KORTHET

  • Grupper på minst 10 personer erbjuds en rabatt om 50 kr per person och natt på alla STFs anläggningar.
  • På STFs egna fjällstugor och följande fjällstationer är rabatten 100 kr per person och natt: Abisko, Blåhammaren, Grövelsjön, Helags, Kebnekaise, Ritsem, Saltoluokta, Storulvån och Sylarna.
  • Rabatten gäller endast i mån av plats och förväntad beläggning, och kan ej kombineras med andra rabatter såsom STF medlemsrabatt.
  • Bokningen sker direkt via gruppformuläret som återfinns på varje anläggningssida här på STFs hemsida.
  • Bokningskod ”FRILUFTSFRÄMJANDET” ska uppges direkt vid offertförfrågan eller för fjällstugor direkt till bokningen@stfturist.se.
  • Friluftsfrämjandets medlemskort ska kunna uppvisas av samtliga gruppdeltagare vid incheckning.

300 naturnära boenden från norr till söder

STFs unika och personliga boenden återfinns över hela Sverige – nästan alltid i naturnära lägen i direkt anslutning till fjäll, hav eller skog. Ni bor bekvämt och prisvärt i allt från enkel till flerbäddsrum, med tillgång till ett trevligt gästkök där ni kan laga egen mat och umgås. Många av våra anläggningar har ett starkt friluftsfokus och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med möjlighet att skräddarsy guidade turer och hyra utrustning på plats.

Presentkort

Har du någon du vill fira? Med STFs presentkort öppnar sig en hel värld full av äventyr och upplevelser i hela Sverige.

Läs mer

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.