Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Malingsbo Herrgård

Till STF Malingsbo Herrgård kommer du som vill andas djupt och njuta av den förföriskt vackra miljön runt herrgården, de historiska rummen och ett familjärt och personligt värdskap. Gå ut i skogen på en längre vandring eller ta en cykeltur på strapatsrika vägar. Utnyttja att vi erbjuder fiske i eget vatten och jaktmöjligheter på promenadavstånd. Här finns badplatser i sjö och tjärn och vid kallare väder är det lätt att ta sig till längdspår, skridskoisar och utförsåkning. Om du är intresserad av gårdens historia finns möjlighet att boka en guidad visning med gårdens ägare.

Vi erbjuder 35 bäddar fördelade på 15 sovrum i fyra olika gästhus. Samt lokaler för fest och möten. Gårdens matsalar har plats för 10 – 100 personer.

Hyr hela gården
När ni hyr hela herrgården får ni exklusiv tillgång till gästhus, restaurangkök, matsalar, flertalet salonger samt hela herrgårdsparken. Inga andra gäster kommer vistas på gården och ni kan leva herrgårdsliv efter eget behag. Till större sällskap har vi möjlighet att sätta upp ett tält med plats för 100 sittande gäster.

Hyr hela huset
Professorsvillan med sina fem gästrum (10 bäddar), kök i sekelskiftesstil, matsal och stora salong är perfekt för den stora familjens firande, kompisgängets återträff eller möhippan/svensexan.

Den intima konferensen
För en arbetsgrupp på 5-10 personer passar våra villor utmärkt. Ni hyr en villa för er själva med fem-sex sovrum, matsal där både måltider och möten kan samsas och salong där dagen avslutas i lugnare tempo. Vi utrustar villan med wifi, projektor och duk samt whiteboard.

Kurs med övernattning
Om du som egenföretagare söker lokaler för kursverksamhet med övernattning, kan ”Hyr hela huset” i kombination med lokaler i vår herrgård passa utmärkt. Hör av dig så hittar vi den bästa kombinationen för det du vill åstadkomma.

Bröllopet eller den stora festen
Här finns allt på samma ställe; kyrka, festlokal, övernattning och en vacker fond för foton. Vi huserar bröllop och andra fester för allt mellan 10 och 110 personer. Hos oss kan ni styra över upplägget och antingen laga maten i vårt restaurangkök, ta med en egen kock eller beställa catering. När ni hyr hela gården ingår allt från minsta silversked till ljudanläggning.

Familjesammankomsten eller kompisgänget
För grupper på 10-12 personer passar Professorsvillan utmärkt. Här kan ni samlas och fira jul och nyår eller födelsedagar och andra högtider. Kök, matsal och salong rymmer hela sällskapet och sommartid kan ni duka upp och grilla i herrgårdsparken.

Är ni ett större sällskap går det utmärkt att boka extra rum i Handlarens villa eller någon av stugorna. Är ni upp till 30 personer kan ni samlas för måltider i Köksflygeln, som har ett stort kök och en vacker matsal.

Mat
Ni kan skräddarsy ert upplägg utifrån tre alternativ:
Självhushåll – Gästhusen är utrustade för självhushåll och har allt som behövs för trevlig matlagning.
Herrgårdens skafferi – Mat och tillhörande recept i kylskåpet vid ankomst och ni lagar maten själva.
Dukat bord – Ni beställer maten via oss och kommer till dukat bord.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret Gruppförfrågan nedan, så återkommer vi med ett prisförslag till er.

Varm välkomna till STF Malingsbo Herrgård!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 460 kr

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.