Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Kajkanten Vrångö

Hos oss kan du konferera i inspirerande och lugn skärgårdsmiljö. Att förlägga sin konferens till Vrångö i Göteborgs södra skärgård är lite annorlunda. Lite lugnare, lite öppnare – kort sagt en plats för frihet i både kropp och själ. Vi har öppet året runt och varje årstid har sin karaktär. Under höst, vinter och vår är skärgården minst lika vacker som på sommaren, fast betydligt lugnare. Boka en skärgårdskonferens och få ny energi från hav och natur. Boendet i sjöbodarna rymmer upp till 40 personer och här finns fullt utrustade konferenslokaler i närliggande byggnad. Frukost, lunch och middag ordnas på närliggande restauranger. Fisk och skaldjur är självklart del av upplevelsen! Oavsett om du ska konferera eller fira något med dina vänner eller familj så erbjuder Vrångö både en perfekt miljö och tid att umgås. För er som vill krydda sammankomsten med en skärgårdsupplevelse anordnar vi aktiviteter där vi samarbetar med en rad aktörer från öarna.  

Kajkantens relaxflotte

Vedeldad bastu, badtunna och havsbad finns året runt. Det lilla mötet kan med fördel kombinera upplevelsen med en skaldjursafton på flotten.  

Kajaker

Från maj till oktober kan man ta en tur på havet i Kajkantens havskajaker. När du befinner dig på Vrångös västsida är du redan längst ut i havsbandet och har nära till öar och skär att landstiga på. 

Kräftkok och bubbel

På Hamnkrogen Lotsens charmiga bakgård med utsikt över innerhamnen serveras nykokta kräftor och ett glas bubbel ackompanjerat av fiskhandlarens skrönor och sägner.  

Tångsafari och den blå maten

Den som är nyfiken på ”den blå maten” kan följa med på en tångpromenad och/eller måltid med tångdykaren Karolina Martinsson. 

Guidad vandring

En vandring genom charmig bebyggelse och unika naturreservat. Lokal guide bjuder på såväl nutidsskildringar som vilda sjörövarhistorier från en tid då Vrångö var Göteborgs sydligaste lotssamhälle.

Yoga & föreläsning

Bryt av konferensen med en stund av återhämtning och fördjupning. Emma, från Embodied Leadership, kombinerar en kortare temaföreläsning med yoga.

Båtturer

En härligt saltstänkt upplevelse. Hummerfiske med lokal skeppare i oktober såväl som makrillfiske under försommaren. 

Välkommen att höra av dig med dina önskemål och tankar så syr vi ihop det perfekta upplägget just för dig! 

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.