Mer om boendet

Boende

Vi erbjuder allt från bädd i flerbäddsrum till bäddat dubbelrum med golvsängar.
Alla våra rum har handfat och det finns gott om duschar och toaletter i nära anslutning till rummen. Hos oss finns två allrum och fullt utrustade gästkök för självhushåll.
På andra våningen tillåter vi husdjur, dessa rum bokas direkt via vandrarhemmet. Vandrarhemmet är lättillgängligt för gäster med rullstol eller andra funktionsvariationer.

Enkelrum

Våra trevliga enkelrum har en våningssäng där undersängen har en bekväm resårmadrass. Det finns även ett handfat samt bord och stolar på rummet.

Tvåbäddsrum

Våra vandrarhemsrum för två personer har en våningssäng med bekväm resårmadrass på undersängen. Handfat, samt bord och stolar, hittar du också på rummet.

Dubbelrum Plus

Våra fräscha och lite bekvämare dubbelrum har två golvsängar, samt en nedfällbar säng som sitter på väggen. Handfat, bord och en fåtölj finns på rummet. Dessa rum kan också beställas som bäddade vid ankomst, för dig som önskar en extra bekväm vistelse.

Trebäddsrum

Våra trevliga vandrarhemsrum för 2-3 personer har en våningssäng ett handfat samt bord och stolar. Undersängen har resårmadrass, den tredje bädden är utdragbar och göms lätt undan dagtid.

Fembäddsrum

Våra fräscha rum för 4-5 personer har två våningssängar ett handfat samt bord och stolar. Undersängarna har resårmadrass, den femte bädden är utdragbar och göms lätt undan dagtid.

Flerbäddsrum

Vi erbjuder bokning i flerbäddsrum med 4-8 bäddar, mixat dam och herr. Ett begränsat antal bäddar i herr- och damsovsal finns. Kontakta vandrarhemmet för att boka dessa.

Se tillgänglighet och boka. Från 235 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.