Mer om boendet

Boende

Vi erbjuder allt från bädd i flerbäddsrum till dubbelrum med golvsängar. Alla våra rum har handfat och det finns gott om duschar och toaletter i nära anslutning till rummen. Hos oss finns ett allrum och två fullt utrustade gästkök för självhushåll. På första våningen tillåter vi husdjur, dessa rum bokas direkt via vandrarhemmet. Vi är tillgänglighetsanpassade för gäster med rullstol eller andra funktionsvariationer.

Gästrum ekonomi

Rum för 1-2 personer med våningssäng, handfat och fåtölj. Lakan ingår och du bäddar själv. Dusch och toalett i korridoren.

Gästrum standard

Rum med två enkelsängar och en nedfällbar översäng. Handfat och fåtölj på rummet. Lakan ingår och du bäddar själv. Dusch och toalett i korridoren.

Familjerum ekonomi

Rum med två våningssängar, handfat och fåtölj. Rymmer 5 personer med en extrasäng. Dusch och toalett finns i korridor.

Bädd i flerbäddsrum mix

Våra bäddar i delat rum har våningssängar och varierar i rumsstorlek, från 4- upp till 8-bäddsrum. Delat för både herr och dam. Dusch och toalett finns i korridor. I detta rum tillåts inte hundar eller andra husdjur.

Bädd i flerbäddsrum kvinnor

Vårt damrum har 6 bäddar i våningssängar och varierar i rumsstorlek, från 4-upp till 8-bäddsrum. Handfat finns på rummet. Dusch och toalett finns i korridor. I detta rum tillåts inte hundar eller andra husdjur.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.