Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Bruksvallsliden Hotell

Fantastisk mat i ombonad miljö! Semestertider är njutningstider och det är trevligt att kunna unna sig något extra. Vi har flera restauranger och caféer inom vår anläggning. När vi har möjlighet använder vi lokala råvaror i så stor utsträckning vi kan. Exempelvis kommer ofta älg och tjäder från våra egna jaktmarker. Vi tar även in kött från bönderna på Flon, Ljusnedal och Långå. Renkött från Mittådalen. Fjällfisk från Jämtland. Vårt lokala bryggeri Härjebrygg levererar ölet. När vi har möjlighet tar vi även in lokala delikatesser som kantareller, hjortron eller sikrom från skogar och sjöar i området.

Hotellrestaurangen

Hemtrevlig restaurang med fantastisk panoramautsikt över fjällen. Bor du på hotellet serveras frukost och trerätters middag här i restaurangen varje dag, och för dig som bor någon annanstans går det självklart bra att boka bord för kvällen.

Brasserie Kerstin

Fjällkrogen mitt i Bruksvallarna. Ta en lunchpaus från skidorna, här hittar du bland annat rejäla smörgåsar och hemlagad soppa. Kvällstid serveras á la carte tillagat av lokala råvaror och med mycket kärlek. Vi har även hembakat fika, våfflor och mycket annat!

Bruksvallarnas toppstuga “Knallen”

Våfflor & fika 1050 m.ö.h. Bruksvallarnas toppstuga Knallen ligger 1050 meter över havet, 5 km från byn och med en magnifik utsikt över fjällvärlden. Här serveras våfflor, lättare lunch, smörgåsar och hembakat fikabröd.

Vävstugans café & butik

Vävstugan ligger mitt i Bruksvallarna och är en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du lättare luncher, soppa, smörgåsar och hembakat fikabröd. Dessutom serveras fjällklassikern våfflor med vispad grädde och hjortronsylt här. Gör en utflykt till Vävstugan och kombinera ett besök i butiken med en fika på altanen.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.