LANDSKAP

Småland

Ort

Västervik

Ålder

38

E-POST

marianne.hennel@fd.stfturist.se

Marianne Hennel

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

Jag skulle vilja att STF utvecklas vidare med en bibehållen fot i den fina tradition vi har i föreningen och att den andra foten tar steg in i framtidens friluftsliv. Genom att vi tillgängliggör friluftslivet till de många, barnfamiljer, nybörjare, nyanlända, erfarna och detta med en spridning runt om i Sverige.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Kunskapsspridning är oerhört viktigt. Genom att arbeta med det kommer vi få fler att vilja delta i våra aktivitet oavsett ålder, etnicitet eller geografisk hemvist. Vi kan vara med och påverka i samhället genom vår kunskap i de här frågorna.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Så snart datorn på jobbet stängs ner ger jag mig gärna ut på olika aktiva äventyr, gärna runt på nya ställen i vårt fina land. Vandring, mountainbike och olika utflykter är naturliga inslag. Ett favoritställe är Höga kusten som fortsätter leverera fantastiska naturupplevelser, men det är svårt att välja en favorit så klart. Jag har haft nöjet att vara medlemsombud och i den rollen deltagit i vårt arbete på STF. Vid riksstämman 2022 valdes jag till revisionsersättare. Jag vill fortsätta engagera mig för att vara med och bidra till STFs resa framåt. För att tillgängliggöra friluftslivet till de många. Det ska vara enkelt att hitta ut ingår natur.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.