INTRESSEOMRÅDEN

Boende, Ekonomi och organisationsutveckling, Påverkansarbete

LANDSKAP

Ångermanland

Ort

Nordingrå

Ålder

53

E-POST

fredrik.lindstrom@fd.stfturist.se

Suppleant - Fredrik Lindström

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

Arbeta för att STF blir en ännu starkare röst i utvecklingen mot ett hållbarare samhälle. Det gäller både ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Att vara en stark påverkansröst för att utveckla hela Sverige. Genom både besök, rekreation, utbildning men också se till att besökare upptäcker nya områden och lockas till att återkomma och upptäcka mer. Då kommer STF vara en ännu viktigare aktör i att visa hur attraktivt och möjligt det är att bo, leva och verka i hela landet.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag driver tillsammans med min fru ett litet anslutet boende som heter STF Pelle Åbergsgården i Höga Kusten med hållbarhet som ledstjärna. Vi har gjort en resa genom att som först turister upptäcka Höga Kusten och sedan flytta från Stockholm och bygga ett liv och nätverk med hjälp av många andra lokala aktörer. Jag har gått en 1-årig utbildning i Entreprenör Ekoturism med deltagare från hela landet. Tidigare har jag arbetat ca 20 år med privatekonomisk rådgivning. Jag brinner extra för att utveckla samarbeten som gynnar många på ett både ekologiskt, socialt och ekonomiskt sätt.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.