STF Borlänge-familj Lokalavdelning

Kontaktperson

Magdalena Lindblom

Telefon: 070-2330724

stfborlangefamilj@stfturist.se

Postadress

STF Borlänge-familj Lokalavdelning - Gudfastegatan 23, 78443 Borlänge

Våra kommuner

Borlänge

Anslut dig till vår lokalavdelning

Maila oss så får du mer information om vår verksamhet

Följ STF Borlänge-familj Lokalavdelning

Facebook Instagram

Välkommen till lokalavdelningen STF Borlänge-Familj.
Vi ordnar natur- och kulturutflykter till smultronställen i Borlänge kommun för familjer med barn i främst förskoleålder. Vår förhoppning är att vi tillsammans med våra medlemmar och icke-medlemmar väcka barnens intresse för natur och kultur. Föreningen vill även vara en mötesplats för likasinnade, vuxna som barn. Vi hoppas att våra aktiviteter lockar till upptäckarlust, barnskratt och tid för familjen.
Läs mer

Vi uppdaterar hemsidan med nya aktiviteter under hela året. Du kan även följa oss på Facebook för att få de senaste aktiviteterna i ditt flöde. På hittar oss på Facebook genom att söka på @stffamiljborlange.

I Borlänge kommun finns 17 naturreservat, 8 reservat sköts och ägs av Borlänge kommun. Mer information om alla reservaten hittar du på https://www.borlange.se/bygga-bo-och-miljo/borlanges-natur/naturreservat/.

Lokalavdelningen grundades hösten 2013 och har cirka 100 medlemmar.

 

Aktiviteter

 • 18 Jun 2019

  • 18

   Jun

   2019

  Vardagsäventyr- vandring till Enborgshöjden

  Tisdag 18 juni träffas vi på parkeringen till Plättbacken kl 9.30. Därifrån vandrar vi längs vackra och kuperade leder 2,5 km upp till Enborgshöjden (300 meter över havet). På vägen upp stannar vi till...

  Läs mer

  Häng med STF Borlänge familj på ett spännande vardagsäventyr en vanlig vardag. Vi vandrar till Enborgshöjden på toppen av Tjärnaberget tillsammans med våra knattar. På grund av dåligt intresse fick den...
  Pris

  Medlem: Gratis

  Icke-medlem: 30 kr