STF Borlänge Lokalavdelning

Kontaktperson

Magdalena Lindblom

Telefon: 070-2330724

stf.borlange.familj@la.stfturist.se

Postadress

STF Borlänge Lokalavdelning - Gudfastegatan 23, 78443 Borlänge

Våra kommuner

Borlänge

Anslut dig till vår lokalavdelning

Maila oss så får du mer information om vår verksamhet

Följ STF Borlänge Lokalavdelning

Facebook Instagram

Välkommen till lokalavdelningen STF Borlänge-Familj.
Vi ordnar natur- och kulturutflykter till smultronställen i Borlänge kommun. Hela familjen med barn? Ensamstående med barn? Eller är du kanske far-/morförälder som vill ta med ditt barnbarn? Vår förhoppning är att vi tillsammans med våra medlemmar och icke-medlemmar väcka barnens intresse för natur och kultur. Föreningen vill även vara en mötesplats för likasinnade, vuxna som barn. Vi hoppas att våra aktiviteter lockar till upptäckarlust, barnskratt och tid för familjen.

Alla är välkomna! Välkomna att prova, tillsammans utformar vi föreningens framtid.
Läs mer

Vi uppdaterar hemsidan med nya aktiviteter under hela året. Du kan även följa oss på Facebook för att få de senaste aktiviteterna i ditt flöde. På hittar oss på Facebook genom att söka på @stffamiljborlange.

I Borlänge kommun finns 17 naturreservat, 8 reservat sköts och ägs av Borlänge kommun. Mer information om alla reservaten hittar du på https://www.borlange.se/bygga-bo-och-miljo/borlanges-natur/naturreservat/.

Lokalavdelningen grundades hösten 2013 och har cirka 100 medlemmar.

Aktiviteter

 • 01 Okt 2023

  • 01

   Okt

   2023

  Barnvandring i Sjöberget

  Vägbeskrivning: Vid Kvarnsveden skola svänger du av till Bysjöns utbildningscenter, parkeringen är precis innan grindarna på höger sida, (60.527842, 15.400934). Du kan även åka buss 151 och kliva av vid...

  Läs mer

  STF Borlänge-familj bjuder in till barnvandring i Sjöberget naturreservat söndagen den 1 oktober. Temat för dagen är beredskapsveckan, som pågår hela v. 39. Årets tema är öva och vi kommer att öva på att...
  Pris

  Medlem: Gratis

  Icke-medlem: 30 kr

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.