STF Borlänge Lokalavdelning

Kontaktperson

Magdalena Lindblom

Telefon: 070-2330724

stf.borlange.familj@la.stfturist.se

Postadress

STF Borlänge Lokalavdelning - Gudfastegatan 23, 78443 Borlänge

Våra kommuner

Borlänge

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Följ STF Borlänge Lokalavdelning

Facebook Instagram

Bra att veta

Ideell förening

STF Borlänge-familj drivs som en ideell förening, vi vill gärna kunna erbjuda inbjudande och attraktiva aktiviteter inom natur och kultur i Borlänge kommun. Om du har idéer för kommande aktiviteter eller kanske vill leda någon aktivitet, tveka inte att höra av dig. Är du intresserad att engagera dig i styrelsen eller som någon annan förtroendevald (t.ex. revisor eller valberedning)? Tveka inte att höra av dig. Tillsammans utformar vi föreningen, alla krafter behövs.

Information om aktiviteter

Kostnader
Vissa aktiviteter är för alla vissa endast för STF-medlemmar. 
STF-medlemmar deltar oftast gratis och övriga betalar oftast 30kr per vuxen. Alla barn deltar alltid utan avgift. Obegränsat antal barn per vuxen. Avgiften betalas oftast med Swish vid starten. 

Medlemskap i STF kan lösas innan aktiviteten via styrelsen, se fastklistrad-info på Facebooksidan.

Anmälan

Anmälan kan ske via Facebooks meddelandefunktion eller via mail till stfborlangefamilj@stfturist.se. I anmälan anger du antal vuxna och barn samt ev allergi som kan vara bra att veta om vi exempel bjuder på något att äta. Det räcker alltså inte att bara klicka i ”kommer” i Facebook-evenemanget. 
Vi svarar alltid på alla anmälnings meddelanden. 

Anmälan till aktiviteterna behövs för att kunna planera hur många som kommer samt anpassa ev fika/frukt så att det räcker till alla. Anmälan kan också behövas om vi behöver komma i kontakt med anmälda innan eller efter aktiviteten.

Fotografering

Under aktiviteterna tar vi bilder, vanligtvis tar vi bilder där det inte går att identifiera vem som är på bilder. Bilderna använder vi senare i marknadsföringssyfte. Om det är OK att vara med på bild där du kan identifieras kan du ange det i anmälan.    

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.