Gruppbokning

Välkommen till oss för en naturnära konferens

På Wendelsberg finns perfekta konferensmöjligheter i gemytlig och historisk miljö med naturens lugn inpå knuten. Vi är ingen gigantisk konferensanläggning utan lite mer familjära, med tre lokaler i olika storlek. Vi kan erbjuda allt från föreläsning till en- eller flerdagarsmöten från den lilla gruppen och upp till 100 personer i vår vackra hörsal. Hos oss konfererar du i underbara omgivningar och har närheten till Göteborg, samtidigt som dina konferensgäster inte ”rymmer” ut på stan. Det blir det helt enkelt lite mer gemenskap och närvaro. Vi ordnar allt runt omkring, mat och utrustning, som behövs för en lyckad konferens. I vårt eget kök lagas allt från grunden och vi kan erbjuda allt från fika till festmiddag. Vår omkringliggande vackra park bjuder på sköna möjligheter för pauser och walk and talk som ger energi in i ert möte. Vill du fika utomhus ordnar vi det också. För grupper upp till 56 personer kan vi även erbjuda helpension till riktigt bra priser. Ni sover då gott i våra bekväm och välutrustade rum.

Hörsalen är vår största lokal med plats för upp till 100 personer och passar perfekt för föreläsningar, årsmöten eller konserter. En lokal med stor rymd, ett imponerande tak och utsmyckningar från tiden då huset byggdes, en scen längst på ena kortsidan av rummet där även en Bechstein-flygel pryder sin plats. Tack vare den stora ytan så kan det möbleras på flera sätt utan att det känns trångt. I lokalen finns ett stort ljudsystem, projektor, flyttbar whiteboard, WiFi och hörslinga.

Biblioteket har plats för upp till 25 personer. Rummets karaktär med sina bokhyllor skapar en dämpad och intim miljö för inspirerande samtal. Den charmiga lokalen kan enkelt möbleras i gruppsittning, mötessittning eller öar. I lokalen finns tillgång till Whiteboard, blädderblock, projektor med duk samt Wifi.

Bruno Wendels bibliotek är, som namnet antyder, den ursprunglige ägaren Bruno Wendels gamla bibliotek. Ett praktfullt rum med stuckatur i taket, kakelugn och en egen inglasad veranda som är perfekt om man vill dela upp gruppen. Här ryms upp till 15 personer och i lokalen finns whiteboard, blädderblock, tillgång till projektor med duk, WiFi och tv. Välkommen att kontakta oss med just dina önskemål!

Förutom Naturnära konferens tar vi gärna emot både grupper som har behov av att mötas. Exempelvis när du vill samla släkt och vänner för kalas, dop, minnesstund. På Wendelsberg har vi möjlighet att ta emot sällskap från 25 till 100 personer. Här kan ni mötas i en vacker, naturskön och lättillgänglig miljö strax utanför Göteborg. Slipp trängas och stressa med att laga mat själva och få mer tid att umgås. Våra duktiga kockar lagar allt från grunden och med kärlek. Från bufféer till trerättersmiddagar och vackra tårtor. Detta i en helt alkoholfri miljö. Vi kan även ordna catering. Varmt välkommen med din förfrågan, vi lovar att ta väl hand om er!

Vi kan även erbjuda boende till idrottsföreningar och andra grupper. Det brukar vara perfekt både för vårt läge strax utanför Göteborg och för de faciliteter vi kan erbjuda. Vi har ett flexibelt boendealternativ med allt från vandrarhem till hotell, från masslogi på eget underlag till våningssängar i vår sovsal eller dubbelrum på hotellet. Önskar ni mat så ordnar vi detta. Allt i en alkoholfri miljö. Det finns tillgång till gymnastiksal och omklädningsrum. Under Gothia Cup har vi oftast fullsatt, skynda er därför att säkra er plats.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.