Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Bo Pensionat Vickleby

Att kliva in på Bo pensionat är som att kliva in i en bit historia. Pensionatsmiljön är påtaglig. Här bor du bra och gärna länge. En god och mättande frukost ingår alltid i våra priser, och givetvis erbjuder vi även restaurang. Precis som det ska vara på ett pensionat! Öppettider och meny varierar dock över säsong, så stäm gärna av med oss vad som gäller för när just du planerar att komma.

När det gäller maten så har vi ett speciellt förhållande. Vi älskar att laga mat och vi värdesätter själva en god måltid! Här på Bo Pensionat lagar vi självklart all mat från grunden och på traditionellt sätt. Bräserar, långkokar, stoppar korv och röker fisk & kött. Utöver detta så försöker vi givetvis vara med i det som händer för dagen. Att arbeta med råvaror som ligger nära oss rent geografiskt, men även miljömedvetet och hållbart blir än viktigare. Öland är en del av Sveriges skafferi och det använder vi oss allra helst av när vi lagar vår mat. På menyn kan du därför kanske hitta Ölandslamm, piggvar från Gräsgård eller vilt från närområdet. Allt efter säsong och tillgång. Lokalt och gott helt enkelt!

Bo Pensionat är en utpräglad fisk & köttkrog eftersom vi själva styckar, stoppar och röker våra produkter. Vi uppskattar därför oerhört mycket om du informerar oss om dina övriga önskemål innan incheckning.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.