Mat & dryck

På Vårdnäs älskar vi mat – och måltiden som ett sätt att mötas. Här är det enkelt att äta både nyttigt och fantastiskt gott. Du njuter av vällagad mat i en avkopplande miljö, med Kinda Kanal och sjön Stora Rängen precis utanför fönstret. Är du på språng så kan du också beställa en take away-lunch eller matpaket för vandringen eller paddelturen.

Eftersom vi ligger mitt i Östergötland, i ett matlandskap rikt på fina råvaror känns det naturligt att vår mattradition är rotad i det klassiska svenska köket. Samtidigt hämtar vi också inspiration från hela världen och lägger stor vikt vid utveckling av det gröna köket. Vi bakar själva dagens bröd och bakverk i gårdens bageri och självklart kan du också njuta av goda drycker hos oss. Prova gärna vårt eget husöl, som vi tagit fram speciellt för Vårdnäs tillsammans med Nils Oscars Bryggeri. Vår restaurang har varierande öppettider, kontakta oss därför i förväg om ni är intresserade av att äta lunch/middag hos oss.

Genom vårt medlemskap i Östgötamat och miljömärkningen Svanen har lokala och ekologiska producenter förtur på leveranslistan.

Välkommen till bords – vi ser fram emot att få ta hand om dig!

Se tillgänglighet och boka. Från 550 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.