Gruppbokning

Hos oss finns perfekta möjligheter för grupper av alla de slag. Här kan du konferera naturnära, fira högtider, åka på träningsresa med mera. Vårt avskilda läge göra att gruppen här får tid för att vara tillsammans på riktigt. Lokaler inomhus och massor av ytor utomhus kombinerat med vår restaurang och ett stort antal rum gör att vi kan skräddarsy det som passar just er grupp. Använd gärna formuläret Gruppförfrågan här intill så återkommer vi till dig.

Konferens & möten

Inget möte är det andra likt. För oss är konferenser och möten så mycket mer än bara dataprojektorer, pennor och block. Hur och varför är två viktiga följeslagare på väg fram till mötet. Ibland måste man ha lite avskildhet, kanske hantera en känslig process, andra gånger är det fullt blås och galna idéer. Vi vet att du investerat både tid och pengar i ditt möte, därför vill vi möta dig med lyhördhet och flexibilitet. Gör ditt nästa möte till en blandning av inne och ute – hos oss finns alla möjligheter. Kanske testar i vår teambuildingbana som löper runt gården? Eller ger er ut i vår 16- mannakanot där samarbetet verkligen ställs på prov.

Fest & högtid

Vi älskar fester och högtider. Dop, konfirmation, bröllop och begravning. Födelsedagar, minnesstunder, kick-offer, föreningsfester, klassträffar. Listan är nästan oändlig och vi på Vårdnäs stiftsgård vill vara en mötes- och festplats för många typer av högtider. Med över 40 år som etablerad mötesplats har vi fått förmånen att vara med och skapa många minnen för livet tillsammans med våra gäster – och det vill vi fortsätta med. En fest kan vara liten eller stor, påkostad eller lite enklare och med många gäster eller några få. Tveka inte att be om vår hjälp i utformningen. Varmt välkommen att träffa oss, så ska vi hjälpa er till den högtid som ni drömmer om.

Bröllop

All You Need Is Love! Här på Vårdnäs har vi under åren skaffat oss en lång och god tradition att arrangera bröllop. Hos oss finns så mycket mer än bara en plats för bröllopsmiddag. Här hittar du också minst två mycket vackra platser för vigseln; dels vårt eget kapell men också vårt friluftskapell som ger en storslagen inramning av er vigsel. Några minuters promenad från oss ligger dessutom Vårdnäs kyrka. Hör av dig och dela dina önskemål med oss. Så skapar vi ert minne för livet tillsammans.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 550 kr

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.