Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Vallåsens Värdshus

Våra rum

Vi är inte ett traditionellt hotell, men heller inte ett traditionellt vandrarhem. Vi är något precis där emellan. En skön plats i naturen där du kan vara dig själv och ta del av vad vi tycker är en lyxig och härlig livsstil.

Värdshuset har 22 rum med plats för upp till 64 personer. Rummen ligger i en egen byggnad. Här finns också konferensrum, festlokal med orangeri, sällskapsrum, uteplats med grillplats, gästkök, öppen spis samt en källare med bastu, biljard och bordtennis. I skogen utanför finns en badtunna som du kan hyra och markerade slingor för löpning, cykling och promenader.

Alla rum har eget kaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Samtliga rum ligger på markplan och har fönster mot vår trädgård eller skogen. En del rum har två enkelsängar, andra har dubbelsäng. Ett antal rum är fyrbäddsrum (familjerum) med dubbelsäng plus våningssäng.

Hos oss ingår alltid manglade bomullslakan, handduk och badlakan, ekologiska badrumsprodukter, slutstädning av ditt rum samt tillgång till vårt fina gästkök. Du bäddar din egen säng och om du bor många nätter kan du lägga till daglig städning mot en avgift.​

Hundar är välkomna hos oss, men då ber vi dig att kontakta oss i förväg så vi kan placera dig i ett av de rum där vi tillåter hund. Vi tar en liten extra avgift för hunden.

​Frukost och middag

När du är vår gäst kan du välja att laga din egen frukost och mat i vårt gästkök eller köpa Lilla frukosten.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.