STF Upperud 9:9

Mat & dryck

Vi bakar och lagar rustik mat från grunden och efter säsong i eget kök. Råvaror hämtas från skog, sjö och lokala odlare, jägare och fiskare. Vi vurmar för klassisk husmanskost men lagar också mycket grön mat. Vi gillar att inspireras av andra matkulturer och laga internationell mat, gärna med lokala råvaror. Den långa baren passar utmärkt för festliga bufféer – och vi älskar tårtor!

På våren plockar vi ramslök.
På sommaren odlar vi örtkryddor och plockar bär.
På hösten plockar vi äpplen, svamp och lingon.
På vintern syrar vi kål, morot och andra rotsaker.

På fredagar är det Fredagspub med livemusik och mat på baren. För hotellgäster lagar vi frukost med nybakta frallor och serverar middag varje kväll.

Höst och vår lagar vi middag på fredag och lördag kväll, och frukost förstås som vanligt. Måltider bokas som tillval vid rumsbokning eller efter överenskommelse. Vi lagar även lunchpaket att ta med ut på äventyr, lunchpaket bör beställas senast dagen innan.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.