Mat & dryck
Vi bakar och lagar rustik mat från grunden och efter säsong i eget kök. Råvaror hämtas från skog, sjö och lokala odlare, jägare och fiskare:
- På våren plockar vi ramslök.
- På sommaren odlar vi örtkryddor och plockar bär.
- På hösten plockar vi äpplen, svamp och lingon.
- På vintern syrar vi kål, morot och andra rotsaker.
Vi vurmar för klassisk husmanskost men lagar också mycket grön mat. Vi gillar att inspireras av andra matkulturer och laga internationell mat, gärna med lokala råvaror.
För hotellgäster lagar vi frukost med nybakta frallor och serverar middag varje kväll. På fredagar är det Fredagspub med livemusik och mat i baren.
Höst och vår lagar vi middag på fredag och lördag kväll, och frukost serveras som vanligt. Måltider bokas som tillval vid rumsbokning eller efter överenskommelse. Vi lagar även lunchpaket att ta med ut på äventyr, lunchpaket bör beställas senast dagen innan.
Se tillgänglighet och boka.