Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Upperud 9:9

Upperud 9:9 ger din grupp en industriell och estetisk inramning, vid vatten och omsluten av Dalslands vildmark. Hållbar mat i säsong, vackra miljöer, småskalighet och omtanke beskriver upplevelsen här. Vi välkomnar såväl privata grupper som företag och organisationer och har möjlighet att anordna fester, möten och konferenser mm.

Konferens

Våra lokaler lämpar sig väl för konferens. Vår festsal blir ett rymligt konferensrum. Här finns takmonterad projektor och ljudanläggning. I caféet dukar vi för måltider och det kan också fungera som grupprum. Omgivningarna erbjuder möjligheter till promenader, bad eller besök på Dalslands konstmuseum. En utflykt till Håveruds akvedukt är också inom räckhåll. Delar av arbetspassen kan gärna förläggas utomhus – på bryggan eller varför inte som Walk and Talk.

För dagkonferens kan vi boka grupper upp till 60 personer. Vi erbjuder en ljus, vacker sal för din konferens och vällagade måltider och fika under dagen. Bra uppkoppling, projektor och stor duk.

För konferens med övernattning välkomnar vi mindre grupper max 12 personer, för en högkvalitativ konferens i vacker miljö och boende i dubbelrum / ev. trippelrum. Vi vänder oss till ledningsgrupper, styrelser och andra mindre grupper med behov av en attraktiv, avskild miljö med hög servicegrad. Efter dagen passar det fint att varva ner i caféet (som nu är bar) eller på bryggan. På kvällen eldar vi bastun och så rundas en konferensdag av med en stilla simtur.

I festsalen under betongkonerna dukar vi för upp till 60 sittande gäster. Vi dekorerar gärna med vild, naturlig flora i de välvda fönstren mot sjön. Borden dukas till fest med linne, levande ljus och blommor i säsong. Cafédelen blir en naturlig mingelyta och fungerar även bra som dansgolv. På morgonen serveras också frukosten här. Bryggan i direkt anslutning till huset, delvis under tak, blir en fin plats för en fördrink.

Våra hotellrum finner du i silofacken en trappa upp, vi kallar dem för Silos. De är rymliga, alla byggda i två etage. Totalt kan vi erbjuda 20 sängplatser fördelat på fem rum men är gruppen större så samarbetar vi gärna med andra boenden i närheten. Bröllop arrangeras under vår, försommar och höst.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.