Mer om boendet

Vi har totalt nio rum att välja mellan och alla är varsamt möblerade för att du ska få en så skön vila och återhämtning som möjligt. Bor du hos oss under sommaren blir du väckt av fågelkvitter och dofter från naturen och på vintern kan du njuta av snötäckta träd i det vackra, mjuka ljuset. Året runt sprider sig dofter från köket så som hembakt bröd, nygräddade bullar, värmande grytor eller soppor.

I alla rum hittar du bäddade sängar och handdukar. På bottenvåningen finns matsalen där du gärna får sitta och spela spel eller umgås när vi inte har matgäster. Det finns även en stor härlig trädgård med mycket utrymme för barn att leka eller springa runt i. I trädgården, intill skogsbrynet, ligger också vår vedeldade bastu med plats för åtta personer som går att boka. På övervåningen finns ett gemensamt vardagsrum med böcker, spel och leksaker. Där finns också en stor balkong där man kan njuta av den värmande vårsolen redan i februari. I det gemensamma vardagsrummet finns möjlighet att värma mat i mikron, brygga en kopp kaffe eller te eller ställa dina matvaror i kylskåpet. Husdjur är tyvärr inte tillåtna.

Byggnadsvård ligger oss varmt om hjärtat och vi älskar att ge det här vackra huset mycket kärlek. Just nu håller vi på att renovera alla rum genom att tapetsera och måla i noggrant utvalda färger. Vi har redan gjort fina upptäckter och hoppas hitta ännu fler spår efter alla som har bott här innan oss. De flesta rummen har högt i tak eller får det igen efter att vi har renoverat rummen. I de gemensamma utrymmena finns de gamla fina trägolven kvar och stora härliga fönster som tar in den omslutande naturen.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.