Mer om boendet

Vi erbjuder 65 bäddar fördelat i studios, små smiter, lägenheter och hus:

Rum, studios, sviter i rustik skandinavisk/amerikansk lodgestil, med hög standard. Alla rum har badrum. 2-4 bäddar per rum.

Vi har även större rum i rustik inredningsstil, även dessa med hög standard, men utan privat wc och dusch på rummet. 2-4 bäddar per rum.

Hos oss kan du även hyra lägenheter och hus, i rustik skandinavisk/amerikansk lodgestil. Dessa boenden är rymliga och har mellan 2-16 bäddar samt badrum och kök. En del har även vedeldade kaminer och bastu.

Vi har valt att inte ha tv på rummet utan vill du titta så finns det tv i lobbyn och i flera andra rum.  På Skarvruet finns även många sällskapsrum och en stor lobby med bar. Umgås, spela spel eller koppla av med andra gäster. Självklart finns fri Wi-Fi till alla gäster och vi har också ett litet filmrum i gillestugan dit alla våra gäster är välkomna.

Hotellgäster kan dessutom fritt använda vår kuranläggning när som helst, men vår hot tub ber vi alla gäster boka på förhand. Vi har också vår härliga vedeldade bastuanläggning som också går att förboka. Prata gärna med oss när ni kommer.

På Skarvruet umgås vi gärna med ”no shoes, no news”. Det är tillåtet att tassa runt i raggsockor eller låna tofflor om ni glömt era egna.  Hemtrevnadsfaktorn är hög.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.