STF Tännäskröket Fjällhus

Boende

Fjällhus

Tännäskrökets Fjällhus ligger längs Hemkrökets nedfarter. Alla fjällhus är moderna och välutrustade och har inretts med inspiration av naturen. Samtliga fjällhus är arkitektritade med traditionella färger, påkostade material och placering av husen i samklang med naturens villkor. Många av husen är inredda med interiörer från Norrgavel. Modernt boende integreras i naturen och som gäst kan du njuta av fjällkänslan såväl inom- som utomhus. Alla hus är välutrustade med alla bekvämligheter man kan förvänta sig av ett modernt semesterboende och alla hus ligger i nära anslutning till bekvämligheter och alla de olika aktiviteter som finns. Husen finns i storlekar, från 4 bäddar upp till 10 bäddar.

Ekostuga

Högt upp på berget hittar du den unika ekostugan. Vakna upp 850 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen och Härjedalen. Stugan har ingen el utan värmen kommer från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter eller en promenad. Frukost levereras valfri tid på morgonen till stugan.

Lägenheter

Tännäskrökets lägenheter finns i två- och fyrbäddsutförande. Lägenheterna är moderna, luftiga och har ett pentry med kyl och frysfack, spis, micro, kaffe och vattenkokare. Lakan och handdukar går att hyra och läggs ut i varje lägenhet vid ankomst. Alla lägenheter ligger naturskönt i en länga i nära anslutning till centrumbyggnad där ni checkar in, restaurang (se öppettider), spakåta och aktiviteter.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Flera boendealternativ

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.