Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Tännäskröket

Fjällhus

Tännäskrökets Fjällhus ligger längs Hemkrökets nedfarter. Alla fjällhus är moderna och välutrustade och har inretts med inspiration av naturen. Samtliga fjällhus är arkitektritade med traditionella färger, påkostade material och placering av husen i samklang med naturens villkor. Många av husen är inredda med interiörer från Norrgavel. Modernt boende integreras i naturen och som gäst kan du njuta av fjällkänslan såväl inom- som utomhus. Alla hus är välutrustade med alla bekvämligheter man kan förvänta sig av ett modernt semesterboende och alla hus ligger i nära anslutning till bekvämligheter och alla de olika aktiviteter som finns. Husen finns i storlekar, från 4 bäddar upp till 10 bäddar.

Ekostuga

Högt upp på berget hittar du den unika ekostugan. Vakna upp 850 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen och Härjedalen. Stugan har ingen el utan värmen kommer från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter eller en promenad. Frukost levereras valfri tid på morgonen till stugan.

Lägenheter

Tännäskrökets lägenheter finns i två- och fyrbäddsutförande. Lägenheterna är moderna, luftiga och har ett pentry med kyl och frysfack, spis, micro, kaffe och vattenkokare. Lakan och handdukar går att hyra och läggs ut i varje lägenhet vid ankomst. Alla lägenheter ligger naturskönt i en länga i nära anslutning till centrumbyggnad där ni checkar in, restaurang (se öppettider), spakåta och aktiviteter.

Bröllop på Tännäskröket

Den storslagna naturen i Tännäs skapar fantastiska möjligheter för storslagna upplevelser. Vår lilla anläggning med mat och service i världsklass är en vinnande kombination för ett personligt och unikt bröllop. Hos oss bokar ni i princip en helt egen skidanläggning till ert bröllop. Skidåkningen blir ett jättetrevligt tillfälle för bröllopsgästerna att lära känna varandra och ha roligt tillsammans. Miljön och upplägget är så annorlunda och unikt att gästerna troligtvis får uppleva något de inte upplevt tidigare.

Kontakta oss gärna för att få veta mer: brollop@tannaskroket.se

brollopspar i fjällen vid STF Tannaskroket
bröllopspar åker liften upp mot fjället
kyrkan vid STF Tännäskröket

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.