Gruppbokning

Sköllengården Gårdshotell passar utmärkt för konferens och sammankomster av olika slag. Vårt unika läge på Österlen med utsikt över fält och hav inbjuder till kreativitet samtidigt som det är en rofylld plats med tid för tanke och närvaro. Den klassiska Skånelängan med sin kullerstensbelagda innergård och gröna ytor skapar en trivsam miljö och här erbjuds restaurang och vackra, personligt inredda rum. Den magiska havsutsikten ingår.

Förutom konferenser är vår gård perfekt för seminarier och ostörda arbets- och styrelsemöten. Här kan ni spendera flera dagar med övernattning likväl som att komma för ett frukostmöte. Vi välkomnar även privata sällskap som vill fira bröllop eller annan högtid. Vår härliga lokal har plats för upp till 30 personer för konferens och upp till 55 för fest. Vi möblerar efter tillfälle och önskemål. För konferensen är lokalen utrustad med projektor, whiteboard, blädderblock och skrivmaterial.


I vår restaurang kan vi servera allt från frukost till fika, lunch och middag. Vår köksmästare lagar mat från grunden, med kärlek till skånska traditioner och råvaror. Givetvis har vi fullständiga rättigheter, och arrangerar gärna såväl vin som ölprovningar. Vi kan även erbjuda andra aktiviteter, från en lugn vandring till SUP och surf. Vi samarbetar också med Chokladlavinen i Gladsax. Där finns möjlighet till chokladpralinkurser på grundnivå för hemmakockar, privata pralinkurser för såväl nybörjare som den mer avancerade. För dig som vill arrangera bröllop eller annan sammankomst är det perfekt att även kunna erbjuda gästerna att bo över och kombinera med en extra dag med aktiviteter. Här finns också möjlighet att koppla av i vår vedeldade bastu, med fördel kombinerat med ett kallbad. Njutbart och uppfriskande på alla sätt!

Varmt välkommen att kontakta oss med just era önskemål.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.