STF Sävö Vandrarhem

Grupper

Här kan du Hyra hela huset! Sävö är perfekt för den mindre släktträffen, bröllopet, födelsedagsfesten eller liknande. Sävö har även en lång tradition av skolresor, där möjligheterna för upplevelser och skojiga dagar i naturen är oändliga. På vår och höst finns sedan länge Naturskolans läger på ön.

Förutom boendet med sina stora och fullutrustade gästkök finns även möjlighet att hyra sjöboden eller lotsutkiken. Sjöboden ligger nere vid bryggan och här kan sällskap på ca 30 personer sitta tillsammans. Den gamla lotsutkiken rymmer mindre sällskap på 6-8 personer.

Dessutom kan vi från och med 2021 erbjuda möjligheten att hyra den mysiga logen på Sävö gård. Sävö gård ligger på 10 min promenadavstånd från vandrarhemmet. Logen rymmer upp till 50 personer och ger en perfekt inramning till din fest, föreläsning eller annan sammankomst.

För övernattning har vandrarhemmet för slutna sällskap en kapacitet på 8 rum och 32 bäddar.

Välkommen att kontakta oss för offert!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.