Mer om boendet

Torgåsgården fjällgård är ett litet, personligt och hemtrevligt boende. Du kan välja mellan rum med två och fyra bäddar. I våra dubbelrum sover du gott i en bekväm dubbelsäng och i våra 4-bäddsrum finns två våningssängar. I vissa av fyrbäddsrummen går det att göra plats för en femte gäst mot en extra kostnad. Du bäddar själv sängarna vid ankomst och bäddar ur vid avresa. På alla våningar hittar du toaletter, duschar och torkskåp. Det är även möjligt att hyra hela huset, då finns det 46 platser totalt.

Sänglinnen, handdukar och städning av rummet ingår i priset.

Som vår gäst har du tillgång till kök och matsal. Tvättmaskin finns att använda mot en liten avgift.

Vill du njuta av vår frukostpåse på morgonen? Smidig att ta med sig för att avnjuta på bryggan eller på vår härliga veranda. Vårt kaffe och vår mjölk är ekologisk och våra varor handlar vi lokalt. En perfekt start för en aktiv dag!
Förbeställ gärna din frukost via telefon och sms.

Ta med hunden

Din hund är välkommen efter överenskommelse, och det behöver framgå i bokningen till oss. För dig som vill ta med hunden på semestern har vi några rum på första våningen med fönster mot nordost och ut mot parkeringen. Detta ger ett svalt rum med endast morgonsol en kort stund. Här är det också utsikt mot parkeringen. Bilen kan parkeras precis utanför fönstret.

Information för dig som tar med hund:

  • Hos oss finns flera bra rundor/promenader precis utanför dörren när ni ska rasta hunden.
  • Om ni ska iväg på någon utflykt där hunden inte kan följa med kan vi hjälp att rasta hunden mot extra kostnad.
  • På sommaren finns det möjlighet för hundar att bada i Motjärn.
  • Som regel skjuts det få raketer i området vilket gör Torgåsgården till ett bra ställe för hundar och ägare som vill slippa raketer under nyår.
  • Hos oss på Torgåsgården kan man ta med sig hund så länge den inte stör gårdens övriga gäster och invånare eller tar sönder inredningen.
  • Hunden får inte visats i övriga huset.

Se tillgänglighet och boka. Från 375 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.