Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Nätsjö Udde Grythyttan

Nätsjö Udde är perfekt för den lilla gruppen som vill uppleva exklusiviteten i den orörda naturen. Vi välkomnar allt ifrån mindre personalgrupper, styrelser och ledningsgrupper till familjefester, tjejgäng, killgäng och naturintresserade som söker en genuin och naturnära upplevelse. Hos oss bor ni ”off-grid” men med bibehållen komfort så som sköna bäddade sängar, vedeldad bastu och ett fullt utrustat kök där ni tillsammans kan laga era måltider – kanske har ni själva dragit upp fisken ur Nätsjön tidigare under dagen?

Vi kan ta emot små grupper med upp till nio övernattande gäster och i vår välutrustade köks- och matrumsstuga finns plats för 16 sittande matgäster. En sprakande täljstenskamin och två väggfasta britsar med stoppade dynor, kuddar och plädar inbjuder till avslappnad samvaro och här finns även sällskapsspel och böcker. Flera mysiga platser finns i utemiljön och kan användas efter väderläget. Är ni fler som vill bo över eller om ni vill ha hjälp med måltiderna så kan extra boende och catering ordnas i samarbete med lokala arrangörer efter era önskemål. Vår lyhördhet och nyfikenhet kring era önskemål är stor och vi har som inställning att öppna upp för alla intressanta och genomförbara förslag.

På platsen finns också en fin separat samlingssal med stora glasade fönsterpartier ut mot den storslagna sjöutsikten. Här finns bekväma konferensstolar och plats för 16 sittande deltagare. Salen är utrustad med yogamattor, bolstrar och övrigt för yoga och meditation. En bra högtalaranläggning finns för de som önskar dansa eller bara spela musik. Vi kan erbjuda grupper individuellt anpassade färdigheter för stresshantering på ACT-modellens grunder. Samarbeten med specialistkompetens och fina utövare väntar på att intresserade grupper hör av sig.

Vill ni aktivera er så finns här många möjligheter. Bastubad, fiske, vandringsleder och gemensam matlagning mm. Vi samarbetar också med lokala guider och uthyrare om ni exempelvis vill hyra kanoter eller få en guidad tur i skog och mark.

Hyra hela huset

Vi erbjuder våra grupper att hyra hela anläggningen så ni har den helt för er själva. Vi står för ved till bastun och kaminerna samt dricksvatten. Sängarna bäddas och vi städar efter er. I övrigt sköter ni er själva.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 600 kr

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.