Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Myssjö Gård

Myssjö gård är perfekt för er som vill uppleva exklusiviteten i den orörda naturen. Vår nyrenoverade lada tar upp till 70 sittande gäster och magasinets konferensrum intill vattnet har plats för 14 personer. Vi har övernattningsmöjligheter för upp till 24 personer. Vi samarbetar med närliggande boenden om fler sängplatser skulle behövas. Välj själva om ni vill laga mat tillsammans eller ta hjälp av en expert på utomhusmatlagning. 

Naturnära möten och konferenser

Ta med medarbetarna på något kul och lärorikt som svetsar ihop gänget och som utvecklar såväl medarbetarna som företaget. Att träffas utanför arbetsplatsen, övernatta och göra en trevlig aktivitet tillsammans skapar minnen för livet. Här får ni vara för er själva omgiven av naturen och kan låta kreativiteten flöda, fatta svåra beslut eller utveckla era relationer och företaget. Eller bara vara och göra något kul tillsammans. Varför inte prova på att konferera analogt på flotte eller avsluta dagen med en grillmiddag och bad från flotte i solnedgången? 

Ö-fest med nära och kära

Dags för födelsedagskalas eller möhippa? Samla vännerna för en återträff eller anordna en minnesvärd släktträff mitt i naturen. Ibland kan det enklaste bli det mest minnesvärda. Vi hämtar upp er med flotte från fastlandet och tar er till ön Myssjö för festligheter ute i det fria i gårdens trädgård, den nyrenoverade ladan eller flytandes på flotte.  

Måltider och dryck

Vi erbjuder alla våra övernattande gäster en frukost. Frukosten är en buffé som i möjligaste mån består av säsongsbaserade och närproducerade produkter. 

Vi samarbetar med experter på utomhusmatlagning som kan hjälpa er att tillaga en måltid utifrån era behov. Vi kan även tillhandahålla råvaror och en meny som ni tillagar tillsammans i vårt utomhuskök. Vi erbjuder alkoholfria drycker på ön. Ni ansvarar för att festen är för ett slutet sällskap samt hanteringen av egen medhavd dryck. 

Hjälp med coachning eller guidade naturupplevelser

Vi samarbetar med flera duktiga företagare i området. Hör av dig till oss så planerar vi något utöver det vanliga. På det naturligaste sättet såklart. Ibland kan det enklaste bli det mest minnesvärda. 

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.