Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Klockargården Öregrund

På Klockargården har vi elva charmiga och personligt inredda rum med totalt 25 bäddar. Varje rum har en egen uteplats som vetter mot den gemensamma innergården, som under sommartid ligger inbäddad i grönska. Här väljer många av våra gäster att äta sin frukost eller ta ett glas vin på kvällen (vi har öl- och vinrättigheter och på varje hotellrum finns tillgång till minibar). Föredrar du att slappa på rummet efter en dag fylld av aktiviteter så har alla rum eget wi-fi, tv och cromecast för att kunna streama en film eller din favoritserie. I vårt sällskapsrum finns många olika sällskapspel att låna. Alla rum har också glas, bestick och tallrikar samt kaffe, the och varm choklad.

Beroende av säsong och behov, så serverar vi frukost på olika sätt. Man kan få det som en påse från kl 06:00 på morgonen innan man ska i väg. Det går också att få frukosten som självhushåll beroende på vilket rum du valt. Under sommaren serverar vi svensk frukost i vår trädgård med möjligheten att grädda våfflor med sylt och grädde som tillbehör. Bor du hos oss under andra årstider så serveras frukosten runt hörnet, på det underbara bageriet Kafé Wilma. För allergier, vänligen meddela oss i förväg.

Mer information om våra olika rum hittar du när du går vidare till bokningssidan.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.