STF Kebnekaise Fjällstation

Boende

Bo tillsammans i de charmiga logementen från sekelskiftet eller mer bekvämt i tvåbäddsrum. I över hundra år har Kebnekaise Fjällstation erbjudit husrum för stora som små äventyrare och livsnjutare. I huvudbyggnaden finns flerbäddsrum och i våra närliggande annex finns rum för två eller fyra personer.

Tillgång till dusch och toalett finns i alla byggnader utom huvudbyggnaden, dock inte i på rummen. Bor du i huvudbyggnaden finns duschen i servicebyggnaden tillsammans med bastu och relaxavdelning, båda med hänförande utsikt. Oavsett var du väljer att sova har du alltid tillgång till bastu och relaxavdelning med fjällutsikt.

Tältning:

Du får tälta var du vill, dock på ett avstånd av minst 150 meter från stationen, detta på grund av brandrisk. Om du erlägger en dagavgift får du nyttja servicehuset med kök, toalett, dusch, bastu och torkrum.

Dagavgift:
250,-/person/dygn 350,- för icke medlem Barn 6-15 år 50 % Barn 0-5 år gratis


Bastu

Vi har två fina bastur i servicebyggnaden, en för damer och en för herrar. Båda har ett relaxrum i anslutning till bastun.

Bastun är varm 16.00-21.00 och från 19.00 är det mixbastu i herrbastun.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er