STF Helags Fjällstation

På Helags fjällstation finns rum av olika storlek i flera hus. Vi har 14 stycken 4-bäddsrum i stugorna Nordan, Sunnan och nya Östan. I Gamla Östan finns ett 9-bäddsrum och ett 5-bäddsrum. I säkerhetsrummet finns ett 8-bäddsrum.

Samtliga rum utom Gamla Östan, har elvärme och belysning. Charmiga Gamla Östan är i skick från 1916, och här eldar vi med ved och använder fotogenlampor och tända ljus. Gamla Östan, Östan och säkerhetsrummet är boendealternativ som passar bättre för dig som väljer helpension eftersom det inte finns självhushåll här. I Nordan och Sunnan finns självhushåll. Gästerna i Gamla Östan, Östan och säkerhetsrummet har tillgång till de kök som finns i Nordan och Sunnan som är gemensamma för alla. Pilgrimssalen är vår mysiga storstuga där du sitter och gör upp morgondagens tur framför den sprakande öppna spisen.

Sängarna i fyrbäddsrummen är 110 cm breda, utrustade med sköna madrasser, täcke och kudde. Du kan köpa reselakan eller hyra lakan om du inte väljer att ta med egna sängkläder, reselakan eller sovsäck.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-17

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er