Gruppbokning

Bränneriet vid Nynäs slott är perfekt för den mindre släktträffen, enklare bröllopet, födelsedagsfesten eller konferensen. Vi är även en populär destination för skolresor och föreningar, där möjligheterna för upplevelser och roliga dagar i naturen är oändliga.

Förutom boendet med totalt 25 bäddar fördelat på åtta rum, har vi ett fullt utrustat gästkök, bastu och två olika samlings-/konferenslokaler. ”Bykhuset”, beläget i Bränneriets bottenvåning, är en lämplig samlings-/konferenslokal för 15 – 20 personer. Projektor och övrig konferensutrustning kan lånas ut (meddela oss vid bokningen) men detta rum saknar wi-fi. I ”Fähuset” finns det upp till 100 sittplatser och lokalen är tillgänglighetsanpassad. Toalett finns tvärs över gården. Projektor och övrig konferensutrustning kan lånas ut (meddela oss vid bokningen).

Runtom finns massor av möjliga aktiviteter för er grupp att ta del av, så som guidade slottsvisningar, hyra av roddbåtar och kanoter, vedeldad bastu och vi kan även vara behjälpliga med alla typer av måltider, antingen i vår egen Restaurang Nynäs, eller om ni inte hellre vill laga maten själva i gästköket.

Hos oss kan ni också ”hyra hela huset”. Då får ni exklusiv rätt till hela boendet, med både bäddar och allmänna utrymmen. Lagar mat gör ni tillsammans i gästköket. Vill ni hellre ha allt ordnat erbjuder vi möjlighet till helpension, aktiviteter och andra serviceupplägg.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.