Gruppbokning

Miljön på Årås, med sina vackra byggnader och trädgårdar mitt i lugnet på landsbygden skapar unika förutsättningar för sammankomster som bröllop, dop, minnesstunder, konferenser, kurser och läger. Här välkomnas grupper mot förbokning året runt, även i perioden november-januari då verksamheten håller stängt för enskilda bokningar. 

Bröllop och fest på STF Årås

Bröllop på Årås

På Årås finns alla förutsättningar för att förverkliga drömmen om ett personligt och minnesvärt bröllop i vacker, lantlig och naturnära miljö. Här kan ni fira ert bröllop i en vacker och historisk miljö där ni väljer själva hur bröllopsupplägget skall vara, både vad gäller mat, dryck och dekoration. Både naturen och de historiska byggnaderna skapar förutsättningarna. Här finns dessutom en utomhusdansbana, perfekt för såväl bröllopsvalsen som kvällens dans. Här finns även möjlighet för många att övernatta, med totalt cirka 50 bäddar att hyra.  

Fest & familjehögtider på Årås 

Släktträff, födelsedagskalas eller ett jubileum? Träffas och fira i en vacker och historisk miljö, lokalerna i Kvarnen går enkelt att anpassa för såväl stora fester som mindre sammankomster.  För övernattning finns tre olika boenden med totalt 50 bäddar att hyra. Eftersom det är uppdelat på tre olika hus går det också bra att hyra endast ett av husen för det egna sällskapet.  

Företagsevent på Årås 

Naturen och lugnet på Årås passar väl för olika företagsevent. Modern teknik finns att tillgå och för övernattning finns tre olika boenden med totalt 50 bäddar att hyra. Fika och måltider serveras utifrån förbokning. Grillkåta finns att hyra och i samarbete med Outdoor Sjuhärad och Outdoor Support kan olika teamskapande aktiviteter såsom utomhusmatlagning, vandringar, kanoting och mycket annat erbjudas. Guidade visningar av säteriets byggnader och trädgård arrangeras också.  

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.